Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 13:51

Ήττα για την Α.Ε. Μυκόνου από τον Χαραυγιακό

Η ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου ηττήθηκε σήμερα με σκορ 1-2 από τον Χαραυγιακό σε ένα ματς που κύριος πρωταγωνιστής ήταν ο... αέρας.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να χάνουν δύο πολύ καλές ευκαιρίες προκειμένου να προηγηθούν στα πρώτα λεπτά με τους Σερέπα και Σπυρόπουλο μέσα στη μεγάλη περιοχή να σουτάρουν αλλά ο Αραμπαντζής κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα. Η ομάδα του Χαραυγιακού κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 21' με πλασέ του Πλούμη.

Στο 2ο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 48' οι Μυκονιάτες ισοφάρισαν μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου και σέντρα του Κωνσταντινίδη, όμως στο 63' με σουτ του Δραμουντάνη το οποίο κόντραρε σε αμυντικό, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-2.

Αν και η Α.Ε. Μυκόνου πίεζε μέχρι το τέλος του αγώνα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και πλέον αναμένει τα αποτελέσματα του υπόλοιπου ομίλου προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Παπαγεωργόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γκουριώτη και Δημητρόπουλου του Νομού Αργολίδας.

Α.Ε. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Παπαδόπουλος (46' Καλτσάς), Μάρκου, Παπαϊωάννου, Λεσάι, Αχείμαστος (46' Ντουσάι), Σερέπας, Αργυρόπουλος (46' Κωνσταντινίδης), Μπρούνο

Χαραυγιακός (Γεωργούλης): Αραμπαντζής, Κουτσογκίλας, Γερόλυκος, Βαλιούτης, Αναστασόπουλος, Χανγκαλαγκιού, Δραμουντάνης (83' Καλόφωνος), Κουκοβίνης, Πλούμης, Κουτσούμπας (90' Τσοντάκης), Φέκκας

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares