Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 19:42

Μαργαρίτα Πατεράκη: «Aισθάνομαι χαρά και είμαι υπερήφανη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας»

Μετά τη σημαντική νίκη για τη Γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου απέναντι στον Φωστήρα Καισαριανής με σκορ 4-0 μίλησε στο s.c. η ποδοσφαιρίστρια της ομάδας Μαργαρίτα Πατεράκη.

Η μεσοεπιθετικός της ομάδας είναι από κοπέλες που βρέθηκαν στην ομάδα από την 1η μέρα και βοηθάει σημαντικά στην φετινή προσπάθεια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου και για την άνοδο.

Διαβάστε την συνέντευξη.

Μας μίλησε για τη νίκη της ομάδας απέναντι στον Φωστήρα Καισαριανής;

Σήμερα παρόλο που υπήρχαν δύσκολες καιρικές συνθήκες, σημαντικές απουσίες παικτριών λόγω υγείας, η ομάδα κατάφερε ενωμένη και συγκεντρωμένη να φέρει την νίκη και να φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο μας. Με το σημερινό αποτέλεσμα αισθάνομαι χαρά και είμαι υπερήφανη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

Σε πιστεύεις οφείλεται η φετινή επιτυχία της ομάδας;

Η ομάδα μας από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε προσπαθούσε για το καλύτερο δυνατό και πάντα έθετε στόχους. Όμως η φετινή μας επιτυχία οφείλεται στο ότι αυτή η ομάδα είναι οικογένεια και με τα κορίτσια μας ενώνουν όμορφες και δύσκολες στιγμές. Οι προπονητές μας, έχουν ανεβάσει αρκετά το επίπεδο των προπονήσεων και μας στηρίζουν σε όλα. Επίσης κοντά μας είναι άνθρωποι που βοηθούν σε όλους τους τομείς και δεν λείπει τίποτα από τις κοπέλες. Σημαντικό ρόλο παίζει ότι στο δυναμικό της ομάδας έχουν έρθει έξι κορίτσια που από την πρώτη στιγμή πίστεψαν σε αυτή την ομάδα και πλέον είμαστε οικογένεια.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί στόχοι της αθλήτριας στο χώρο του ποδοσφαίρου;

Οι προσωπικοί μου στόχοι στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι παραμείνω στην γυναικεία ομάδα του νησιού μου, να καταφέρνω να εξελίσσομαι, να βοηθάω και να προσφέρω το καλύτερο.

Η δική της ευχή.

Η ευχή που θα ήθελα να δώσω είναι να υπάρχει Ειρήνη ,Αγάπη, Υγεία σε όλο τον κόσμο. Και ότι αφορά την ομάδα μου εύχομαι να έχουμε όλες υγεία και να στηρίζουν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι αυτή μας την προσπάθεια

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares