Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 21:59

Μικτές Κ17: ΕΠΣ Κυκλάδων - Τζέλλος σημειώσατε ''Χ''

Τα ποσοστά μιλάνε... 13 τελικές προσπάθειες για γκολ δημιούργησε η Μικτή ομάδα Κ17 της ΕΠΣ Κυκλάδων, έναντι 4 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται 1-1 και τις ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό στο ντέρμπι του 7ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που έγινε σήμερα στη Σύρο.

KYKLADES DODEKANISA FASI

Οι Κυκλαδίτες, εκτός την ατυχία τους (έχασαν πέναλτι στο 1-0 και είχαν δοκάρι στο 0-0 και στο 1-1) βρήκαν απέναντι τους έναν καταπληκτικό γκολκίπερ, τον Γιάννη Τζέλλο που πραγματικά κατέβασε τα ρολά και ήταν αυτός που χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του.

Σωρεία ευκαιριών

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο κορυφαίος για τις Κυκλάδες, Γιάννης Ορφανός με κοντινό σουτ είδε τη μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι μετά από απόκρουση του Τζέλλου.

Στο 11ο λεπτό, Παντελαίος και Βαμβακούσης έκαναν κομπίνα σε φάουλ έξω απο την περιοχή, με τον τελευταίο με αριστοτεχνική εκτέλεση να κάνει το 1-0.

Μέχρι το 24' οι Κυκλάδες είχαν τουλάχιστον τρεις καλές ευκαιρίες να κάνουν το 2-0, αλλά βρήκαν απέναντι τους το ''Stop'' του Τζέλλου.

Σε εκείνο το σημείο, ο Γιώργος Τριχιάς βλέποντας την καθολική υπεροχή των Κυκλάδων έριξε νωρίς (27') στο παιχνίδι τους Σάββα και Χατζηνικολάου, καταφέρνοντας να κόψει τη φόρα των γηπεδούχων και παράλληλα να απειλήσει, με τον Νικολάου να πραγματοποιεί δύο εξαιρετικές επεμβάσεις σε ευκαιρίες των Ράμου και Λεονταρόπουλου.

Το ημίχρονο παρέμεινε στο 1-0, παρά τις 1-2 καλές στιγμές που είχαν προς το τέλος του οι Κυκλάδες.

K 17 KYKLADES

Ο νόμος του ποδοσφαίρου

Η επανάληψη ξεκίνησε με το Πέναλτι που κέρδισε ο Ορφανός από το άτσαλο μαρκάρισμα του Κυριαζόπουλου. Ο Βαμβακούσης που ανέλαβε την εκτέλεση, είδε τον Τζέλλο να μπλοκάρει την μπάλα, αποσοβώντας ακόμα έναν κίνδυνο για την ομάδα του. 

Στην επόμενη φαση ο Καρανικολάου εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα των Κυκλάδων και μετά από γύρισμα στην περιοχή με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά τα Δωδεκάνησα αμύνθηκαν μαζικά και οι Κυκλάδες ξόδευαν τη μία ευκαιρία μετά την άλλην.

Ορφανός και Δαφερέρας είχαν χαμένα τετ α τετ, ενώ η ΕΠΣΚ, είχε και δοκάρι όταν σε γύρισμα του Ορφανού οι αμυντικοί προσπάθησαν να διώξουν σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι του Τζέλλου.

Όπως φαίνεται από το βίντεο του αγώνα, δικαίως οι Κυκλάδες ζητάνε πέναλτι σε χέρι του Πεταυράκη στο 62'.

Διαιτητής: Καλόγερας | Βοηθοί: Αγγέλου - Σαμοθράκης

EPS KYKLADO K17

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Νικολάου, Ασράμ, Ρουστέμι, Μαθιάσος, Φέγγης (84' λ. τρ. Τσελάι), Βαμβακούσης (79' Μήλας), Ορφανός, Λέκκας, Ευαγγελόπουλος (60' Ρούσσος Α.), Παντελαίος (60' Γιαουπάι), Δαφερέρας (79' Ραφιός).

Αναπληρωματικοί: Αποστολόπουλος, Πούλιος, Γιαννακόπουλος, Βουτσίνος

DODEKANISA K17

ΕΠΣ Δωδεκανήσου (Τριχιάς): Τζέλλος, Χύσα, Καρανικολάου, Πεταυράκης, Κυριαζάκος, Παπαχαραλάμπους (27' Σάββας), Χατζήπαπας (27' Χατζηνικολάου), Σουλτς (68' Στατιού), Αλεξούδης (51' Κασσαράς), Ράμος (51΄Λαμπίδης), Λεονταρόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Φραγκούλης, Στάππας, Μουσακίνιας.

Η βαθμολογία

2022 03 28 2

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares