Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 00:15

Η ομάδα μας , η προσπάθεια όλων μας εντός και εκτός παρκέ θα έπρεπε να τυγχάνει μεγαλύτερου σεβασμού

Ο κόουτς του ΑΠΑΣ Κος Λευτέρης Τσαουσίδης μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης με τον Παπάγου και την ήττα της ομάδας του δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που κρίθηκε το παιχνίδι ενώ δήλωσε ότι η ομάδα με το ίδιο πάθος θα αγωνιστούν για να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

-Κοουτς η ομάδα σήμερα για ένα ακόμα ματς έφτασε πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη όμως στο τέλος ένα σφύριγμα (όπως και στο παιχνίδι με τη ΦΕΑ) έδωσε τη νίκη στον αντιπαλο. Πες μου πως είδες το ματς από τον πάγκο και κάνε μου ένα σχόλιο για την τελευταία φάση

Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καιρό στην κορυφή του ομίλου. Ελέγξαμε το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα παίζοντας ωραίο μπάσκετ,δούλεψαν αυτοματισμοί, χωρίς να είμαστε σε τρομερή μέρα. Είχαμε την ευκαιρία δύο φορές να πάρουμε το παιχνίδι στην τελευταία φάση του κ.α. και της παράτασης αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι.

Στην φάση του φάουλ, από την θέση που ήμουν είδα ότι γίνεται ένα μπέρδεμα του παίκτη του Παπάγου προσπαθώντας να περάσει μέσα από τρεις παίκτες μας και να πέφτει κάτω...νομίζω ότι είναι μια φάση που δυσκολα καποιος διαιτητής θα έδινε ως φάουλ, ένα δέκατο πριν την λήξη και σε εκείνο το σημείο του γηπέδου...είναι κρίμα να κρίνονται τόσο ωραία παιχνίδια με τέτοιον τρόπο...πραγματικά είμαι πολύ απογοητευμένος!

-Τι νομίζεις ότι δεν πήγε καλά και όταν η ομάδα ξέφυγε με 14 πόντους δεν κατάφερε να συντηρήσει την υπέρ της διάφορα;

Σε εκείνο το σημείο νομίζω ότι χάσαμε για κάποιο διάστημα την συγκέντρωση μας, άρχισε η κούραση να επιδρά και δεχτηκαμε και δύσκολα τρίποντα κυρίως από τον Κοη.

Μην ξεχνάμε ότι ο Παπάγος δεν είναι μια τυχαία ομάδα κι έχει μεγάλη ικανότητα στην επίθεση....έχει γυρίσει εξάλλου πολλά παιχνίδια φέτος με πολύ μεγαλύτερες διαφορές και γι'αυτό βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.

-Είναι το δεύτερο συνεχόμενο κομβικό ματς που η διαιτησία παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του παιχνιδιού εναντίον της ομάδας σου. Ξέρω ότι δεν ασχολείσαι με τους διαιτητές ποτέ αλλά στα αλήθεια δεν αισθάνεσαι αδικημένος;

Ναι...προσπαθώ να μην ασχολούμαι με τους διαιτητές και δεν θα το κάνω και τωρα...είναι ένα κομμάτι που δεν το ελέγχω εγώ και δεν είναι και δουλειά μου να το ελέγξω. Πέραν όμως του σημερινού παιχνιδιού η αίσθηση μου είναι ότι φέτος η ομάδα θα έπρεπε να τυγχάνει μεγαλύτερου σεβασμού...η αίσθηση της αδικίας είναι γεγονός ότι υπάρχει στους κύκλους της ομάδας.

-Τελικά βλέποντας τη φετινή υπερπροσπάθεια από όλους σας να εξανεμίζεται σε δύο σφυρίγματα πες μου ειλικρινά τη γνώμη σου. Θέλουν οι εθνικές κατηγορίες ομάδες από την επαρχία η ...τους είναι κάπως άβολες (λόγω ταξιδιών ,διαμονων κλπ κλπ ) ;

Τα θέματα των "σφυριγμάτων" θα τα αφήσω στους αρμόδιους που είναι αλήθεια ότι δείχνουν δείγματα φέτος ότι έχουν την διάθεση να διορθώσουν τα κακώς κείμενα χρόνων στο κομμάτι της διαιτησίας. Έχουν όμως πολύ δρόμο ακόμα για να πετύχουν τον στόχο τους.

Δεν θέλω να μπω καν στην λογική που αναφέρεις για τις επαρχιακές ομάδες...δεν μπορώ κάν να φανταστώ τι θα γινόταν αν εξέλειπαν οι ομάδες της επαρχίας από το μπασκετικό χάρτη και πόσο πίσω θα έφερνε την ανάπτυξη του αθλήματος γενικά.

-Στις λίγες αγωνιστικές που απομένουν ποιο είναι το κίνητρο που θα προσπαθήσεις να περάσεις στους αθλητές σου ώστε να συνεχίσουν να δείχνουν αυτό το εξαιρετικό πρόσωπο που τυγχάνει της αναγνώρισης όλης της μπασκετικής κοινότητας ;

Κατ' αρχην σε' ευχαριστω για την αναγνώριση της πραγματικά μεγάλης προσπάθειας που κάνει όλος ο οργανισμός. Αν δεν δουλέψεις σε νησιωτική επαρχία δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δύσκολο είναι το έργο και του προπονητή αλλά και όλων των συμμετεχόντων.

Σε μια κουβέντα που έκανα με τους παίχτες μου πριν λίγες μέρες συμφωνήσαμε ότι θέλουμε να κλείσουμε το πρωτάθλημα όσο καλύτερα γίνεται και με την καλύτερη δυνατή εικόνα ώστε να μην αδικήσουμε τους εαυτούς μας διαφυλάξουμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Πιστεύω λοιπόν ότι τα παιδιά θα βρουν τα ψυχολογικά αποθέματα και θα έχουμε την εικόνα που πρέπει.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares