Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 01:08

Μιχάλης Κουρής: Το Ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη από επαρχιώτικες ομάδες σαν τον ΑΠΑΣ Νάξου

Δηλώσεις αποκλειστικά στο Sportcyclades έκανε ο προπονητής του Παπάγου Κος Μιχάλης Κουρής. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την υπερπολύτιμη σημερινή νίκη της ομάδας του, απένειμε τα εύσημα στους παίχτες του ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του ΑΠΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

Κοουτς συγχαρητήρια για την μεγάλη σημερινή νίκη . Πες μας πως έζησες το παιχνίδι από τον πάγκο και ποιο ήταν το σημείο κλειδί κατά τη γνώμη σου που έδωσε τη νίκη στην ομάδα σου;

-Ηταν ενα καταπληκτικό σε εξελιξη παιχνίδι αναμεσα σε δυο απο τις καλυτερες ομαδες του φετινου πρωταθλήματος. Ειχε ωραιες φασεις, ενταση,ανατροπες,αγωνια και ελπιζω να το χάρηκαν οσοι βρέθηκαν στο γήπεδο αλλα και οσοι το παρακολουθησαν απο τις οθόνες τους. Η δικη μου ομαδα για μια ακομη φορα φετος απέδειξε οτι διαθέτει μεταλλο,ψυχη,πάθος αλλα και ψυχραιμία στα κρισιμα.Δεν χασαμε το μυαλο μας οταν η Νάξος βρεθηκε μπροστα στο σκορ με διψηφια διαφορα ,επιμειναμε στην τακτικη μας και με την ποιοτητα που μας διακρίνει ειδικα προς το τελος των παιχνιδιών φτασαμε σε μια πολυ μεγάλη νικη. Θελω να δωσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σπουδαια επιτυχια. Πραγματικα το λεω ξανα οτι εγω και ο συνεργατης μου ετοιμαζουμε ενα πλανο ολη την εβδομάδα αλλα τα παιδια ειναι αυτα που στην τελικη παιζουν και εχουν το μεγαλυτερο μεριδιο στη φετινη υπέροχη χρονια.

Η ομάδα σου χαρακτηρίζεται ως η ομάδα των ανατροπών στο φετινό πρωτάθλημα. Σήμερα ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό τον χαρακτηρισμό καθώς από το -14 επέστρεψε στο παιχνίδι και πήρε τη νίκη. Ποιο είναι το μυστικό αυτής της ιδιότυπης συνταγής επιτυχίας ;

- Δεν υπαρχει κάποιο ιδιαίτερο μυστικό για αυτές τις ανατροπές. Απο τις 17 Αυγουστου δεν εχουμε σταματήσει να δουλεύουμε μεσα στο γηπεδο. Το κλίμα ειναι καλο, η χημεια μεταξυ προπονητών και παικτών επισης καλή . Τα παιδια δεν τα παρατάνε ποτε και σιγουρα τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Τοσες ανατροπές φετος αλλα και εννια εκτος έδρας νικες δειχνουν το μεταλλο μας. Ξεκινησαμε με χαμηλους τονους οταν κανεις δεν μας υπολογιζε οτι μπορουμε να ειμαστε πρωταγωνιστές. Σε αυτο το σημείο θέλω να πω οτι τιποτα ακομη δεν εχει τελειωσει. Έχουμε ακόμη τέσσερα ματς και με σοβαρότητά αλλα και με χαμηλους τονους θα παιξουμε για τη νικη,οπως σε κάθε ματς. Ολοι οι αντίπαλοι αξιζουν το σεβασμό μας.

Σήμερα αντιμετωπίσατε μια επαρχιωτικη ομάδα που στο ματς του πρώτου γύρου σας είχε νικήσει στην έδρα σας. Πώς είδατε το Ναξιώτικο σύλλογο ; Τι γνώμη έχετε για την ομάδα της Νάξου ;

- Τα Φανάρια Νάξου είναι μια πολυ καλη ομαδα. Ο Λευτέρης Ταουσιδης εχει κανει καλη δουλεια και μπορεί ο στόχος που ειχε η ομαδα να μην επιτευχθηκε ωστοσο αυτο δεν μηδενίζει την προσπάθεια.Εμείς χάσαμε στην εδρα μας στον πρωτο γυρο και δικαια οποτε σημερα ειχαμε ενα εξτρα κινητρο για τη νικη. Ευχομαι τα καλυτερα για τη ναξο και ελπιζω η επένδυση να συνεχιστεί και τη νεα σεζον καθως το ελληνικο μπασκετ έχει ανάγκη νησιωτικες ομαδες στις εθνικες κατηγορίες.

Κλείνοντας θα ήθελα ένα σχόλιο για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο

-Η ατμόσφαιρα ηταν εξαιρετίκη και ακρως μπασκετική. Μπορει να υπαρχει η απογοήτευση στους ναξιωτες απο την εξελιξη του πρωταθλήματος, ωστοσο σημερα ηρθαν στο γηπεδο και στήριξαν την ομαδα τους μέχρι τέλους.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares