Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012 00:32

Ετοιμάζουν εκπλήξεις στην Σύρο…

OMADES SYROU

Βρισκόμαστε αρκετό χρονικό διάστημα πριν την έναρξη των επίσημων πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κυκλάδων και οι διεργασίες-προγραμματισμός σε όλες τις ομάδες των Κυκλάδων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

ASTERAS SYROY LOGOΣτην πρωτεύουσα, την Σύρο όμως φαίνεται να υπάρχει περισσότερη κινητικότητα, καθώς η δημιουργία νέων αντρικών τμημάτων στο νησί από τις μέχρι τώρα ακαδημίες (Ajax & Σύρος 2002), αλλά και οAZAX SYROU LOGO αναβρασμός, που ήδη υπάρχει με την προπονητολογία και την μεταγραφολογία να δίνουν και να παίρνουν στα πηγαδάκια, δημιουργεί ένα άκρως ευχάριστο ποδοσφαιρικό κλίμα στο νησί, το οποίο δείχνει σιγά-σιγά να επανέρχεται δριμύτερο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Κυκλάδων.

Εξελίξεις

Το «εναρκτήριο λάκτισμα» δόθηκε ήδη από τον Ajax με την τρανταχτή απόκτηση του Μάκη Πούλου, μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στον Ajax, αυτό είναι μόνο η αρχή.

PAGOS SYROUΑπό την Σύρος 2002 περιμένουμε νεότερα, καθώς το άξιο Δ.Σ της Συριανής ακαδημίας δουλεύει αθόρυβα, έχοντας ως στόχο την πολυπόθητη δημιουργία του Ανδρικού τμήματος.

Ο Πάγος βρίσκει τα πατήματα του σιγά-σιγά και μετά την ανανέωση Ξενικάκη αναμένετε να παρουσιάσει την γνωστή σταθερή αξία στα πράγματα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ίσως να υπάρξουν και εκεί κάποιες ενέργειες προς την κατεύθυνση των συνεργασιών.

ANO SYROSΑστέρας Σύρου και Άνω Σύρος, όντας εν ενεργεία σωματεία ζυγίζουν τις συγκυρίες των καιρών και βρίσκονται εν μέσο συζητήσεων, με την πιθανότητα αποχώρησης, συγχωνεύσεων, ακόμα και διάλυσης κάποιων από αυτών να μην αποτελέσει έκπληξη για όσους ξέρουν τα πράγματα από κοντά.

Το μόνο σίγουρο στην ρευστότητα της όλης κατάστασης, είναι ότι ο χρόνος θα δείξει τις εξελίξεις… εξελίξεις που αναμένεται να είναι τρανταχτές.

Το μεγάλο μπαμ

Όλα αυτά βέβαια δίνουν πρόσφορο έδαφος για κάθε είδους έκπληξη, πράγμα που το επιβεβαιώνουν και οι πληροφορίες από την Σύρο, οι οποίες λίγο πολύ αναφέρουν σενάρια για μεγάλο SYROS 2002μπαμ…. Και αυτό το μπαμ θα έρθει από αλλού και θα είναι πραγματικά μεγάλο, καθώς όπως ακούγεται θα αναταράξει τα ποδοσφαιρικά νερά στο νησί.

Βέβαια τίποτα δεν πρέπει να θεωρείτε δεδομένο, αφού για να γίνουν τέτοιες ανακατατάξεις θα πρέπει να μπουν πολλά πράγματα σε μια σειρά, πράγμα που έχει επιχειρηθεί στο παρελθόν, χωρίς όμως να επιτευχθεί κάτι καλό.

Πάντως η θέληση υπάρχει, οι άνθρωποι υπάρχουν και ο τρόπος της επίτευξης είναι δεδομένος. Κυριακή κοντή γιορτή λένε στο χωριό μου…

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares