Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 17:52

Ολοκλήρωσε αήττητη και χωρίς να δεχτεί τέρμα στη Σαντορίνη, παραμονή για την ΑΕ Μυκόνου

Σε ένα παιχνίδι χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οι κυκλαδίτικες ομάδες του ΑΣ Σαντορίνης και της ΑΕ Μυκόνου αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0) στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στη Σαντορίνη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Με αυτή την ισοπαλία ο ΑΣ Σαντορίνης που έφτασε τους 36 βαθμούς ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην έδρα του χωρίς να ηττηθεί, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν δέχτηκε κανένα τέρμα.

Από την πλευρά της η ΑΕ Μυκόνου πήρε τον βαθμό που χρειαζόταν, έφτασε τους 27 που είναι αρκετοί για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στη Γ΄Εθνική.

Οι Κυκλαδίτικες ομάδες θα δώσουν τον τελευταίο τους αγώνα για φέτος το Σάββατο 9 Απριλίου, με την Σαντορίνη να φιλοξενείται από τον Φωστήρα και την ΑΕ Μυκόνου από τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

Διαιτητής: Χατζηγιάννης | Βοηθοί: Πετρίδης - Λαμπρόπουλος

ΑΣ Σαντορίνης 2020 (Παντέλης): Φαρμάκης, Ευαγγελιδάκης, Μηλιώτης, Μπιρμπίλι, Παπαδόπουλος (71' Πρόδρομος), Σιμιτσής, Συρεγγέλας (46' Ρουίζ), Ζγκούρι, Αρκούδας, Ντρούγκας (71' Μουστάκης), Κρέτση

ΑΕ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Διαμαντής, Ντουσάι, Μπρούνο (57' Παρασκευάς), Σούλης, Μάρκου, Σπυρόπουλος, Αχείμαστος, Κέμπε (68' Κατσικαλάκης), Σερέπας, Λεσάι (57' Παπαδόπουλος), Αργυρόπουλος (75' Παπαϊωάννου)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares