Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 20:47

Αλέκος Κουκάς: «Συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό τιμ για την 5η θέση στη Γ' Εθνική»

Έπεσε η αυλαία για την Α.Ε. Μυκόνου για τη φετινή αγωνιστική σεζόν με την ομάδα να κατακτά την 5η θέση στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Μια χρονιά που θεωρείται σαφώς επιτυχημένη, με τον στόχο της παραμονής να έχει επιτευχθεί και μαθηματικά μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Αν μη τι άλλο ένα αποτέλεσμα δικαίωσης για τον ισχυρό άντρα της ομάδας Αλέκο Κουκά και τη διοίκησή.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του «Αλεκάρα» μετά το τελευταίο ματς κόντρα στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό τιμ για την επίτευξη του στόχου μας που ήταν η παραμονή στη Γ' Εθνική Κατηγορία.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά με αρκετές δυσκολίες όχι μόνο αγωνιστικές, λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως ο κορωνοϊός. Η κατάκτηση της 5ης θέσης μάς δικαιώνει και μας δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούμε για το μέλλον, σε μια Γ' Εθνική που αναμένεται να είναι ακόμα δυσκολότερη.

Δεν μπορώ να παραβλέψω και την βοήθεια των χορηγών αλλά και όσων βοήθησαν οικονομικά την ομάδα στα πολλά έξοδα που υπήρχαν. Τους ευχαριστώ όλους και τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και στο μέλλον.

Τέλος θέλω να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στην αντρική ομάδα μπάσκετ αλλά και στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που είναι αήττητες και το βράδυ να Κυριακής να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος και από τις δυο ομάδες του Σωματείου μας και φυσικά την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία!»

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares