Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 16:56

Άγγελος Τσάμης: Ο Α.Ο. Μυκόνου θα είναι πρωταγωνιστής και στη Β' Εθνική... [vid]

Όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ λένε ότι είναι ένα δίκαιο άθλημα και στα παιχνίδια κατά τη συντριπτική τους πλειονότητα κερδίζει ο καλύτερος! Αυτή η... δικαιοσύνη αποδόθηκε και στο εκτός έδρας ματς - τελικός του Α.Ο. Μυκόνου με την Πεύκη.

Η ομάδα των Κυκλάδων δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης στην αντίπαλό της με αποτέλεσμα να φτάσει σε έναν πραγματικό θρίαμβο με 61-84 και να πάρει πανάξια την άνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία, έχοντας μάλιστα συλλέξει 20 ροζ φύλλα αγώνος σε ισάριθμα παιχνίδια. Έγινε έτσι η μοναδική ομάδα στη χώρα που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημά της σε Εθνική Κατηγορία έχοντας μόνο νίκες!

Πρόκειται για μια ομάδα που εκτός από σταθερά καλή απόδοση εντός γηπέδου αποπνέει και... υγεία! Είναι μια παρέα που γράφει ιστορία και έχει καταφέρει να ενώσει όλο το νησί με την παρουσία της. Αυτό ακριβώς είπε και στις δηλώσεις του μετά το τελευταίο ματς στην Πεύκη ο... MVP της αναμέτρησης Άγγελος Τσάμης, ο οποίος άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι και του χρόνου θα φοράει τη φανέλα του Α.Ο. Μυκόνου.

Ακούστε τον...

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares