Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 22:05

Φώτης Σαντοριναίος: «Τα κορίτσια της ομάδας μας, αξίζουν ένα τεράστιο μπράβο»

Ο υπεύθυνος της Γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου της Α.Ε. Μυκόνου, Φώτης Σαντοριναίος μίλησε στο sportcyclades.gr για την φετινή επιτυχία της ομάδας του.


Ο Μυκονιάτης παράγοντας μαζί με τον Ταμεία της ομάδα Νίκο Γκέλο βρισκόντουσαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, δίπλα στου προπονητές, το τεχνικό τιμ και τις αθλήτριες του Κυκλαδίτικου Σωματείου στηρίζοντας όλη την προσπάθεια.

Διαβάστε τη σχετική συνέντευξη.

Μας μίλησε για δύσκολο ματς απέναντι στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Πραγματικά ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, που ήθελε να καταφέρει ένα και μόνο αποτέλεσμα, την νίκη! Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε ένα καλύτερο σύνολο! Δεν μας φόβισε τίποτα!

Η άνοδος στη Β' Εθνική ήταν μια δικαίωση για εσάς;

Σαφώς δικαίωση είναι η άνοδος! Αυτός ήταν ο στόχος μας και το αποδεικνύαμε σε κάθε αγώνα που παίζαμε!

Για την στήριξη του κόσμου και των φίλων της ομάδας;

Αυτό που είδαμε στο γήπεδο την Κυριακή δεν το περιμέναμε! Οι κερκίδες γέμισαν, και ακόμα υπήρχε κόσμος όρθιος που δε κατάφερε να βρει θέση. Ο παλμός από της κερκίδας μας έδωσε την δύναμη κι τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την στήριξη αυτή!

Ο Φωτής Σαντοριναίος ευχαρίστησε όσους βοήθησαν τη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τα κορίτσια της ομάδας μας, αξίζουν ένα τεράστιο μπράβο. Έπειτα όλους τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις, του νησιού μας και όχι μόνο, που πίστεψαν στον στόχο που θέσαμε και μας βοήθησαν οικονομικά. Τον προπονητή κ Δημήτρη Μανταφούνη τους συνεργάτες του κ Δημήτρη Αργυρίου και κ Σπύρο Ξένο
Κλείνοντας, τον φροντιστή μας κ Νόρι και ένα τεράστιο ευχαριστώ θα ήθελα να πω στον γενικό αρχηγό κ Μπάμπη Κεκελή που έτρεχε όλα τα ζητήματα της ομάδας μας!

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares