Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 15:38

Βόμβα στη Σαντορίνη: Αποχωρεί απογοητευμένος ο Βαγγέλης Φουστέρης [vid]

Τριγμούς στο ποδόσφαιρο της Σαντορίνης και των Κυκλάδων προκάλεσε η συνέντευξη του ισχυρού άνδρα του ΑΣ Σαντορίνης Βαγγέλη Φουστέρη στην εκπομπή του Vοlcano TV.

Ο Βαγγέλης Φουστέρης προανείγγηλε την απόφαση του να αποχωρήσει από την διοίκηση του ΑΣ Σαντορίνης, σε μία χρονιά όπου η ομάδα κατέκτησε την 3η θέση του πρωταθλήματος.

«Αφήνω την ομάδα χωρίς να χρωστάει ούτε ευρώ, καθώς θα καλύψω όλες τις εκκρεμότητες» είπε ο πρόεδρος, που έχει καταφέρει να διοικεί ένα από τα πιο φερέγγυα σωματεία της χώρας.

Οι λόγοι που επικαλέστηκε είναι η έλλειψη στήριξης, κυρίως από τους παράγοντες που είχαν υποσχεθεί ότι θα το κάνουν κατά την ένωση των ομάδων στο νησί, αλλά και η έλλειψη οράματος του Δήμου για τον αθλητισμό, καθώς δεν υπάρχει καμία προοπτική και προγραμματισμός για την κατασκευή του γηπέδου όπως αρχικά υπήρξε δέσμευση που αθετήθηκε στη συνέχεια.

Ο κ. Φουστέρης άνοιξε τον δρόμο σε όσους ενδιαφέρονται να αναλάβουν στην ομάδα θέτοντας χρονικό όριο την 30η Απριλίου. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα τηρήσει την υπόσχεση του όπως είπε και θα επιστρέψει στην προγενέστερη κατάσταση, δηλαδή θα επαναφέρει το μητρώο και το ΑΦΜ με το όνομα Θύελλα Καμαρίου.

Ο ίδιος υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια που θα γίνει, είτε σαν ΑΣ Σαντορίνης 2020, είτε σαν Θύελλα Καμαρίου.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει τα πάνω κάτω στο ποδόσφαιρο του νησιού, καθώς αν δεν βρεθούν συνεχιστές του έργου, τότε θα μιλάμε για μεγάλο πισωγύρισμα και το τέλος μίας εποχής, που το νησί γνώρισε μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές.

 

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares