Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 23:58

Περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού στην Άνδρο και την Σύρο

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, επισκέφτηκε την Άνδρο με αφορμή τη μεγάλη γιορτή της πολιούχου του νησιού, Παναγίας Θεοσκέπαστης.

Η βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Δημήτρη Λοτσάρη, με τον οποίο συζήτησε για τα θέματα υποδομών του νησιού, για την έναρξη της τουριστικής σεζόν και για λύσεις σε ζητήματα καθημερινότητας που απασχολούν τους νησιώτες της Άνδρου.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Μονογυιού, μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων κ. Ευδοκία Κατσάνη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Λάσκαρη, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με την Πρόεδρο των Taxi Άνδρου. Στο επίκεντρο της συζήτησης τους βρέθηκαν οι λύσεις για την αντιμετώπιση των ανατιμήσεων στα καύσιμα και την ενέργεια καθώς και η έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Η Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε τα καταστήματα και την αγορά της Άνδρου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, εργαζομένους και επιχειρηματίες και να ακούσει τους προβληματισμούς τους.

Έπειτα, η βουλευτής Κυκλάδων κ. Μονογυιού ταξίδεψε για την Σύρο, όπου και επισκέφτηκε τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγο Γεώργιο Μιχαλόπουλο. Ιδιαίτερη έμφαση στη συζήτηση τους δόθηκε στην επιτακτική ανάγκη περαιτέρω στελέχωσης στις Κυκλάδες με σκοπό την πάταξη της εγκληματικότητας και την εύρυθμη λειτουργία της τουριστικής σεζόν. Η βουλευτής υπογράμμισε ότι έχει ήδη συναντηθεί με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο για το συγκεκριμένο θέμα, μεταφέροντας του την άμεση ανάγκη στελέχωσης των Κυκλάδων και της Μυκόνου, που αποτελεί την ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού.

Τέλος, η κ. Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε την εντυπωσιακή έκθεση φωτογραφίας των μαθητών της Α' Λυκείου των εκπαιδευτηρίων Δελασάλ Σύρου με θέμα «Κτήρια από το παρελθόν» και παρευρέθηκε στον Πανσυριανό Δρόμο του Σταυρού και στην Θεία Λειτουργία της Καθολικής Επισκοπής Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares