Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 21:58

Ο Άρης λύγισε τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Με γκολ του Τσέικ Ντουκουρέ στο 17ο λεπτό, ο Άρης νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ κι έκανε ακόμη ένα βήμα για την τρίτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ πλησίασε τη δεύτερη θέση στους 6 βαθμούς.

Ο «Δικέφαλος», που είδε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να παραμένει προς το παρόν στους 11 βαθμούς κι ενώ εκκρεμεί το (εξ αναβολής) μεταξύ τους ματς στην Τούμπα, τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Μιχάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 70΄.

Τα σουτ των Χουάν Ιτούρμπε στο 5΄ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο επόμενο λεπτό έδωσαν εξαρχής το μήνυμα για το ρυθμό του αγώνα. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Εμπακατά ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση στην αριστερή του γωνία τον Πασχαλάκη.

Από το κόρνερ που ακολούθησε, ο Ντουκουρέ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ σημειώνοντας το πρώτο τέρμα του με τα «κιτρινόμαυρα», αλλά τα πολλά φάουλ στη συνέχεια χάλασαν ρυθμό και ποιότητα.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνο δύο φορές, όταν το φάουλ του Ματίγια σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να σταματάει στη συνέχεια τον Μαντσίνι σε τετ α τετ.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 51΄ με τους Βαρέλα και Μιχάι και στο 60΄ νέοφάουλ του Ματίγια βρήκε σε ετοιμότητα τον Πασχαλάκη, που ξανάσωσε την εστία του στο 64΄, σε κοντινό πλασέ του ο Γκάμα.

Η αποβολή του Μιχάι με δεύτερη κίτρινη στο 70΄ διευκόλυνε την ομάδα του Χέρμαν Μπούργος, που κινδύνεψε στο 85΄ όταν το σουτ του Ολιβέιρα σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Πηγή: naftemporiki.gr

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares