Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 02:15

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι των «αιωνίων»

Ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στη μάχη της Ευρώπης πήρε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο. Το «τριφύλλι» νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό χάρη σε γκολ του Αϊτόρ στο 41΄ κι έκανε σημαντικό βήμα για την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Οι «πράσινοι» ξέφυγαν με 3 βαθμούς από την ΑΕΚ που παίζει την Δευτέρα στα Γιάννενα και παρέμεινε στο -2 από τον Άρη, τον οποίο φιλοξενεί στην επόμενη αγωνιστική των πλέι οφ (6η) μετά το Πάσχα.

Το παιχνίδι, που είχε πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο ημίωρο, ξεκίνησε με δύο σπουδαίες φάσεις. Στο 4΄ ο Μασούρας άργησε να εκτελέσει και τον έκοψαν οι Βέλεθ, Σάντσεθ και Μπρινιόλ, στο 6΄ ο Βατσλίκ απέκρουσε το τετ α τετ με τον Αϊτόρ και στο 21΄ ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ γκολ του Μασούρα.

Ο Παναθηναϊκός πατούσε καλύτερα αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του Ολυμπιακού, κάτι που τελικά έγινε στο 41΄ μετά από εξαιρετική συνεργασία στα δεξιά.

Η μπάλα μετά τις πάσες των Κώτσιρα και Παλάσιος έφτασε στον Γκατσίνοβιτς, ο Σέρβος την γύρισε στην περιοχή και ο Αϊτόρ με υπέροχο τελείωμα άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν μοναχά με ένα μακρινό σουτ του Βαλμπουενά, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν με Καρλίτος στο 77΄ και Βιτάλ στο 85΄.

Το «τριφύλλι» κράτησε με χαρακτηριστική ευκολία το υπέρ του αποτέλεσμα κι έβαλε στο... σακούλι ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο» στην προσπάθεια για ευρωπαϊκή έξοδο.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares