Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 11:36

Δημήτρης Σκούνας: Μπήκαν οι βάσεις για μία πιο επιτυχημένη χρονιά

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας, ο ΠΑΣ Νάξου και ο Δημήτρης Σκούνας αποφάσισαν με κοινή απόφαση να βαδίσουν σε χωριστούς δρόμους.

Ο έμπειρος τεχνικός φεύγει σαν φίλος από τον ΠΑΣ Νάξου, πράγμα που πιστοποιείται μέσα από τις δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr:

«Τελειώνοντας η αγωνιστική σεζόν 2021-2022 για τον ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, με αφήνει ικανοποιημένο. Καταφέραμε μέσα από αρκετές δυσκολίες, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, γιατί αυτός ήταν ο στόχος μας και να αφήσουμε καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον», είπε ο Δημήτρης Σκούνας, που επισήμανε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα λόγω του νεαρού της ηλικίας των ποδοσφαιριστών και των αυξημένων μαθητικών τους υποχρεώσεων:

«Επισημαίνω τις δυσκολίες, γιατί περα από τον ιδιαίτερο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος Κυκλάδων που έτσι κι αλλιώς είναι δοκιμασία για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν, εμείς είχαμε κι έναν επιπλέον βαθμό δυσκολίας.

Η ομάδα μας εκτός από λίγους παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας βασίζεται κυρίως σε παιδιά κάτω των 18 ετών. Αυτό σημαίνει συχνές απουσίες από τις προπονήσεις λόγω μαθημάτων και φροντιστηρίων που έχουν και πρέπει να έχουν οι αθλητές-μαθητές. Παρόλα αυτά, είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε».

Ο Δημήτρης Σκούνας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους συνεργάστηκε, λέγοντας:

«Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Φρεντυ Κρητικό, τον κ. Φανη Κουτελιερη και όλη τη διοίκηση που έλυναν τα όποια προβλήματα και ήταν κοντά μας ενεργά, το συνεργάτη μου κ. Πέτρο Σιδερη ,τους αθλητές μας και όλους όσους μας πίστεψαν και ήταν κοντά μας.

Μπήκαν οι βάσεις για μία πιο πετυχημένη χρονιά. Ευχαριστούμε τέλος το Sportcyclades.gr που ήταν κοντά μας!!!»

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares