Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 09:51

Η Λαμία για να γράψει ιστορία κι ο Παναθηναϊκός για να σεβαστεί τη δικιά του

Φθιώτες και «πράσινοι» αναμετριούνται απόψε με φόντο μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!

 Μεγάλο ματς σήμερα για τον δεύτερο αγώνα του ημιτελικού (27/4, 18:00,Cosmote Sport 3). Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει ένα προβάδισμα μετά και την επικράτησή του εντός έδρας επί της Λαμίας στον πρώτο ημιτελικό (1-0). Ωστόσο ο Σαράνοφ και η αστοχία τον κράτησαν σε πολύ χαμηλό σκορ που εύκολα ανατρέπεται. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και η Λαμία. 

Η ομάδα της Φθιώτιδας μπορεί να παλεύει για την παραμονή αλλά δεν πρόκειται να... παραδώσει τα όπλα. Μια πιθανή παρθενική συμμετοχή της ομάδας σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος είναι κάτι που όλοι ονειρεύονται. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός θέλει να βρεθεί ξανά να διεκδικεί άμεσα ένα τρόπαιο. 

Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν υπολογίζει και σε αυτή την περίπτωση στον τραυματία Αντέτζο, τους Αραμπούλι, Μαρτίνεθ και Γκαραβέλη, ενώ σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι έμεινε εκτός και ο Βύντρα για λόγους τακτικής. Ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από την άλλη, δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Κουρμπέλη-Πούγγουρα, τον Μακέντα για λόγους τακτικής, αλλά και τους «γνωστούς» Λούντκβιστ, Βαγιαννίδη και Αγιούμπ.

Οι αποστολές:
Λαμία: Τρόπουλος, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Λούκας, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τάιρον, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Μανουσάκης.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Πιθανές ενδεκάδες:
Λαμία (5-4-1): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Λούκας, Σαραμαντάς, Μαζουλουξής, Νούνιες, Μπεχαράνο, Τάιρον, Ελευθεριάδης, Καραμάνος.

Παναθηναϊκός (4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Αϊτόρ.

 

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares