Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 10:01

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Διεκδικούν μια θέση στον τελικό και...ηρεμία!

«Πειραιώτες» και «Δικέφαλος» του Βορρά συγκρούονται έχοντας αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 0-0 της Τούμπας με φόντο τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος!

 Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται απόψε από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (27/4, 20:00) και αμφότερες οι ομάδες θέλουν την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού Σταδίου. Οι γηπεδούχοι έχουν βιώσει μερική γκρίνια από τους φιλάθλους της ομάδας για την κακή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται και θέλουν να τους αλλάξουν τη γνώμη ενώ οι φιλοξενούμενοι, μετά την ξέφρενη πορεία στην Ευρώπη, θέλουν να κλείσουν ιδανικά με ένα τρόπαιο.

Αποτελεί μια αναμέτρηση που δεν χωράει προγνωστικά καθώς και οι δύο ομάδες είναι ικανές να πάρουν την πρόκριση. Σίγουρα η έκβαση του αγώνα θα έχει ενδιαφέρον. Για τον Ολυμπιακό θα απουσιάσει ο Κώστας Φορτούνης ενώ δεν θα αγωνισθεί βασικός ο Κώστας Μανωλάς. Από την άλλη για τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα απουσιάσουν  ΖαμπάΕλ ΚαντουρίΜιχαηλίδης και Βιεϊρίνια. 

Πιθανές ενδεκάδες: 

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ - Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ - Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Μπουχαλάκης - Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Μασούρας.

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάλης – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ – Κούρτιτς, Αουγκούστο – Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα – Άκπομ.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares