Δευτέρα, 02 Μαΐου 2022 12:29

Ο Λόπες λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο 90+8'

Ένα καταπληκτικό γκολ του Ρόνι Λόπες στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε στον Ολυμπιακό μια πολύ δύσκολη όσο και δραματική νίκη με 3-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ κι έφερε τους «ερυθρόλευκους» πιο κοντά στον τίτλο.

Το γρήγορο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε μόλις στο 6ο λεπτό: ο Ροντρίγκες δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και ο Ελ Αραμπί έβαλε το κεφάλι του στην πορεία της και την έστειλε στα δίχτυα του Λοντίγκιν, ανοίγοντας το σκορ.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα κι έφτασε σε δεύτερο τέρμα στο 43΄, με ωραία κάθετη μπαλιά του Μασούρα και τελείωμα από τον Ροντρίγκες. Στις καθυστερήσεις του μέρους, όμως, ο ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, με τον Περέα να πλασάρει τον Βατσλίκ και να μειώνει.

Στο 61΄ ο Ροντρίγκες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ του Ελ Αραμπί νωρίτερα.

Ο Λοντίγκιν στο 68΄ έδιωξε το δυνατό σουτ του Μασούρα, στο 74΄ η προσπάθεια του Εμβιλά πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία και οι χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού... τιμωρήθηκαν στο 80΄, όταν ο Στάνκο από αριστερά έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Σνάιντερ έπιασε με τη μία το σουτ και ισοφάρισε σε 2-2.

Στα τελευταία λεπτά ο Μαρτίνς έστειλε στο γήπεδο όσους είχες διαθέσιμους στον πάγκο (Τικίνιο δεύτερο φορ, Βαλμπουενά, Κούντε), αλλά το νικητήριο γκολ ήρθε από έναν παίκτη που είχε μπει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα.

Ο Ρόνι Λόπες, αφού είδε τον Λοντίγκιν να αποκρούει το εξαιρετικό φαλτσαριστό του σουτ στο 95΄, δοκίμασε για δεύτερη φορά την τύχη του στο 98΄ και αυτή τη φορά έστειλε τη μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας, χαρίζοντας στην ομάδα του το «τρίποντο».

naftemporiki.gr

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares