Δευτέρα, 02 Μαΐου 2022 21:09

Μπελεγρίνης: Συγχαρητήρια στα παιδιά των Μικτών. Ντροπή κάποιοι να τα χρησιμοποιούν

Με προσωπικό του μήνυμα στο facebook ο πρώην προπονητής της Μικτής Κ17 της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Άκης Μπελεγρίνης συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ παράλληλα κάνει αναφορά στην απομάκρυνση του, αφήνοντας αιχμές προς σε όλες τις κατευθύνσεις.

Αναλυτικά το μήνυμα αναφέρει:

Μετά την επιτυχία των Μικτών μας ομάδων θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια!!

Έχουν πολλές δυνατότητες και μακάρι να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται!!

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφερθώ ως προς τους λόγους της αιφνίδιας λήξης της συνεργασίας μου με την ΕΠΣ Κυκλάδων μόλις τρείς εβδομάδες πριν την έναρξη του τουρνουά.

Την απομάκρυνση μου μάλιστα προσπάθησαν τα γνωστά- άγνωστα αναλώσιμα άτομα, κακοτεχνα να την υποβαθμίσουν, ώστε να μην εκτεθεί ο εντολέας τους!!

Η θέση μου ως Ενωσιακος προπονητής αυτά τα 2 χρόνια δεν αποτέλεσε ποτέ εργαλείο επίτευξης προσωπικών σκοπών πέραν της ανάδειξης του Κυκλαδίτικου ταλέντου.

Εν είχε δε μεγάλο κόστος καθώς είχα να αντιμετωπίσω την απουσία διαφάνειας και αμεροληψίας! Σεβόμενος την πορεία μου στον χώρο του ποδοσφαίρου το να κάνω δημόσιες σχέσεις και να μου επιβάλλεται ποιους ποδοσφαιριστές θα επιλέξω μόνο για να κρατήσω την θέση μου δεν το έκανα ούτε και θα το κάνω ποτέ.

Είναι μάλιστα προκλητικό όταν πρόκειται για αναπτυξιακές ηλικίες!! Η έλλειψη ηθικής άλλωστε από την πλευρά των ενηλίκων δίνει λάθος κατεύθυνση στα παιδιά!

Είναι ντροπή κάποιοι να τα χρησιμοποιούν προκειμένου να καλύψουν κακές πρακτικές. Βέβαια ο χώρος του ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες είναι μικρός και όλοι ξέρουν τι ρόλο έχει ο καθένας..

Η προσπάθεια σπιλωσης του ονόματος μου από πληρωμένα φερέφωνα και μη εκθέτει τους ίδιους και δεν με αγγίζει. Η ηθική είναι προνόμιο των έξυπνων ενώ οι ηλίθιοι είναι ικανοί για πολλά!! Συνεχίζεται...

2022 05 03 1

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares