Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 18:28

Στάθηκε όρθια στο τέλος με λύσεις από τον πάγκο η Ελλάς Σύρου [vid-pics]

Πραγματοποιώντας το μεγάλο come back στην επανάληψη, η Ελλάς Σύρου ανέτρεψε το εις βάρος της 0-2 σε 2-2, κατακτώντας τον πρώτο της βαθμό στην πρεμιέρα των ομίλων μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄εθνική κόντρα στον Ιάλυσο.

Αγωνιζόμενοι σε 400 και πλέον φίλους της η ομάδα της Σύρου μπήκε «μουδιασμένη» στο παιχνίδι, όπου χρειάστηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο και να βρεθεί πίσω στο σκορ με 0-2 χάρη σε τέρματα του Χατζησάββα για να αφυπνιστεί. 

Η λύση για τους ''συριανούς'' ήρθε από τον πάγκο, καθώς οι Πρίντεζης και Συριανός που πέρασαν στο παιχνίδι στο 63 ως αλλαγές, σκόραραν στο 80' και 86' χαρίζοντας τον πολύτιμο βαθμό στην πρεμιέρα.

Στην 2η αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11/5 η Ελλα΄ς Σύρου θα ταξιδέψει στη Σάμο, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Βαθύλου Πανσαμιακού.

Η ροή του αγώνα

Χωρίς πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος, η Ελλάς απείλησε με τον Λαλά στο 29', όταν σούταρε άουτ, αλλά ο Ιάλυσος πιο ουσιαστικός μετουσιώσε σε γκολ την δεύτερη επίσκεψη του στα καρέ του Παπαδόπουλου, όταν στο 37΄ο Χατζησάββας πέρασε περίτεχνα την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ της συριανής ομάδας.

Το ημίχρονο έληξε με μία ανούσια υπεροχή της Ελλάς, που ζήτησε μάλιστα και ενα πέναλτι στο 45' σε πτώση του Κολλιάκου μέσα στην περιοχή.

Στην επανάληψη, η Ελλάς μπήκε πιο δυνατά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 56' όταν ο Ρούσσος έσωσε πάνω στη γραμμή σουτ του Μπουνα.

Ο Ιάλυσος περίμενε την κατάλληλη στιγμή και τη βρήκε στο 60' όταν μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή η μπάλα έφτασε στον Χατζησάββα ο οποίος με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Παπαδόπουλο, κάνοντας το 0-2.

Εγκλωβισμένη η Ελλάς, χρειάστηκε να φτάσει στο 77' για να αντιδράσει, με τον Ραμπαβίλα να σουτάρει και τον Ανδρούτσο να αποκρούει. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Πρίντεζης που είχε περάσει ως αλλαγή με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 1-2.

 Στο 86' ακόμα ένα γκολ που ήρθε από αλλαγή για την Ελλάς Σύρου, με τον Συριανό να ισοφαρίζει σε 2-2 με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτητικό τρίο: Αλατσάκης, Ζγουράκης-Πετρίδης (Πειραιά)

Ελλάς Σύρου (Βουτσίνος): Παπαδόπουλος, Λαλάς (71' Σαμανίδης), Κολιάκος (75' Μαραγκός), Οικονομόπουλος, Αργυρός, Μανουδάκης (75' Μπαλόπητας), Μπούνας, Μαϊπάς (63' Πρίντεζης), Σαββίδης (63' Συριανός), Ραμπαβίλας, Περιάλης

Ιάλυσος (Ρουτζιέρης): Ανδρούτσος, Γκέζος, Πατσίλης (80' Θεοχαρόπουλος), Ρούσσος, Τερζίου, Ρεκλείτης, Λερογιάννης, Ιντριζάι, Σπαχίου, Μπάρδος (84' Σουλτς), Χατζησάββας

Φωτογραφίες και Βίντεο

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares