Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 14:59

Και ο Παπαδάκης στον Αjax Σύρου!

PAPADAKIS PROEDROS

Μετά από τους, Μανουδάκη, Αρβανίτη και Αναγνωστόπουλο, ο Ajax Σύρου παρουσίασε επίσημα σήμερα και των Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Άνω Σύρο.

Η προσθήκη του 30χρονου μέσου στο ρόστερ του Ajax δίνει μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα και ένα ακόμα εργαλείο στα χέρια του Μάκη Πούλου, αφού ο Παπαδάκης εκτός του άξονα, αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια ως στόπερ, αλλά και στην αριστερή πτέρυγα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει περάσει ως τώρα από:  Ελλάς Σύρου,Αστέρα Σύρου, ΑΟ Σύρου,  Α.Ο Τήνου,  Πάγο, ενώ πριν την ένταξη του στον Ajax, ήταν παίχτης της Άνω Σύρου.

Λίγο μετά την υπογραφή του στον Ajax, ο παίχτης δήλωσε στο sportcyclades.gr:

«Οι λόγοι που επέλεξα να συνεχίσω στον Ajax είναι η απόλυτη ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας με τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς και η παρουσία του Μάκη Πούλου στον πάγκο της ομάδας, αφού θα πρέπει να πω ότι είναι ένας προπονητής, που σέβομαι απόλυτα. Το γεγονός ότι η ομάδα είναι νεοσύστατη και στην πλειοψηφία της αποτελείτε από μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, είναι κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα, καθώς όλοι μαζί θα έχουμε την ευκαιρία να χτίσουμε ένα καλό σύνολο, δουλεύοντας πάνω στα πρότυπα και την φιλοσοφία του Ajax».

papadakis-ajax-1

Ονοματεπώνυμο : Γιώργος Παπαδάκης

Ημερομηνία Γέννησης : 9/1/1982

Θέση : Μέσος

Προηγούμενες ομάδες : Ελλάς, Αστέρας Σύρου,ΑΟ Συρου, Α.Ο Τήνου, Πάγος, Άνω Σύρος.

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares