Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 23:04

Ελλάς Σύρου: Ο κόσμος 12ος παίκτης μας. Τους ευχαριστούμε όλους

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον κόσμο και όσους στήριξαν την ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι των μπαράζ με τον Ιάλυσο εξέδωσε η Ελλάς Σύρου,

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O κόσμος αποτέλεσε τον 12ο παίκτη , του ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ Σύρου στην χθεσινή κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στον Ιάλυσο και η διοίκηση της ομάδας δεν ξέχασε να τον ευχαριστήσει!

Η εικόνα στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων την παρασκευή με τον κόσμο στις εξέδρες, ήταν παραπάνω από εντυπωσιακή! Ένα τεράστιο "ευχαριστώ" στον κόσμο μας για τη συγκινητική, μοναδική συμπαράστασή του καθόλη την διάρκεια του Αγώνα, καθώς συνετέλεσε αποτελεσματικά στην ισοφάριση αποτελώντας τον 12ο παίκτη της ομάδας μας!
Η εικόνα του γεμάτου γηπέδου του νησιού μας, ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, στέλνοντας το πιο ηχηρό μήνυμα: Η Σύρος είναι ΕΔΩ και είναι έτοιμη να ζήσει ακόμη μεγαλύτερες στιγμές!!!
Χωρίς το χειροκρότημα και την υποστήριξη των Συριανών φιλάθλων, τίποτε δεν θα ήταν εφικτό και η ομάδα, δίχως τον καλύτερο συμπαίκτη της, το φίλαθλο κόσμο και τις επιχειρήσεις της που στέκονται στο πλευρό της, δεν θα είχε καταφέρει να φτάσει τόσο στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος όσο και στην διεκδίκηση της ανόδου !!!
Σημαντική και συγκινητική ήταν και η οικονομική βοήθεια που μας δώσατε, αγοράζοντας λαχνούς.
Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της αφίσας αλλα και τις επιχειρήσεις οι οποίες πρόσφεραν δώρα και είναι: Τον μεγάλο μας χορηγό της Onex, το Φαρμακείο Λεονταρίτης , Το πρακτορείο ΟΠΑΠ Γκίλας Κωνσταντίνος, την Κυκλαδική Διαφημιστική, το Severo Café Bar, το Bros Vap, το unique café bar, τα Λούκούμια Κανακάρης του Κόκκαλη Κωνσταντίνου, το Cyclades24, το εστιατόριο ''ο κοντός στου Ραφογιάννη'', το splash beach bar, τον καφέ Aroma Veloro, το Ζαχαροπλαστείο Αθυμαρίτης , το Γυμναστήριο Μετάλλαξη, το Σπιτικό της Αγνής, το αρχονταρίκι της Μαρίτσας, τα σχολικά ΝΕΜΕΤ και το Κουρείο ‘’Λεο ‘’.
Επίσης ευχαριστούμε το Γιάννη Σολάρη για την προσφορά των ηχητικών συστημάτων.
Τέλος τα ΜΜΕ για την δημοσιογραφική κάλυψη και την προβολή του αγώνα μας.
Οι τυχεροί αριθμοί είναι το 398, 399, 153, 423, 261, 295, 69, 86, 178, 273, 72, 401, 841, 351, 253 και 352. Όσοι διαθέτετε τους παραπάνω τυχερούς αριθμούς και δεν έχετε παραλάβει τα δώρα σας, μπορείτε να απευθυνθείτε έχοντας μαζί σας τον τυχερό λαχνό στο πρακτορείο ΟΠΑΠ Γκίλας Κώστας στην Παραλία της Ερμούπολης προκειμένου να παραλάβετε τα δώρα σας.
Vamos ΕΛΛΑΣ!!!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares