Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 20:35

Πέρασε σαν σίφουνας από τη Σάμο και έπιασε κορυφή η Ελλάς Σύρου

Την πρώτη της νίκη στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνική πήρε η Ελλάς Σύρου, που επικράτησε σήμερα 5-0 της Α.Ε Βαθύλλου-Πανσαμιακού για την 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου.

Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου έδειξε ανωτερότητα μέσα στο γήπεδο, σημείωσε 5 τέρματα στο Α μέρος, ενώ είχε και 3 δοκάρια.

Στο 11ο λεπτό η Ένωση έφτασε κοντά στην επίτευξη του τέρματος, με τον Παπαδόπουλο να δηλώνει παρών κάτω από τα δοκάρια του.

Στο 13ο λεπτό ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας κέρδισε πέναλτι. Ο Βασίλης Μπούνας ευστόχησε από τα 11 μέτρα για να γράψει το 0-1 για την Ελλάς.

Στο 24 λεπτό ο Κυριάκος Μανουδάκης εκμεταλεύτηκε το λάθος των αντιπάλων και διπλασίασε τα τέρματα της Ελλάς.

Στο 38ο λεπτό η Ελλάς έκανε 3 τα τέρματα της με τον Γιώργο Περιάλη, βάζοντας πρόωρο τέλος στην υπόθεση νίκη. Στο 40 λεπτό ο Αντώνης Συριανός πήρε την θέση του Γιώργου Σαββίδη που αποχώρησε τραυματίας. Δεπτερόπλεπτα μετά την αλλαγή, ο Παναγιώτης Παυλόπουλος έγραψε το 4-0.

Στο 45΄ ο Ραμπαβίλας με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μαρίνου.

Στο 50ο λεπτό ο Παυλόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Μαρίνο. Στο 54΄ ο Γιώργος Περιάλης έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τους Σαμιώτες να σώζουν πάνω στην γραμμή. Στο 55΄ ο Παυλόπουλος με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Μαρίνου. Στο 69΄ η Ελλάς είχε νέο δοκάρι με το σουτ του Μάιπα, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Γιώργος Περιάλης βρέθηκε κοντά στο 5ο γκολ της Ελλάς.

Στο 78΄ η Σάμος έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, με το σουτ του Γιαννούλη να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στο 90΄ ο Σαμανίδης διαμόρφωσε το 5-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Με τη νίκη αυτή η Ελλάς έφτασε τους 4 βαθμούς που την φέρνουν στην κορυφή του 8ου ομίλου. Την Δευτέρα (16/5, 17.00) θα φιλοξενήσει τον Αετό Λουτρών.

Διαιτητής: Αλαμπογιάννης-Βοηθοί: Φλεμπογιάννης, Λαμπροπούλου

Α.Ε Βαθύλλου-Πανσαμιακού: Μαρίνος, Πασχάλης, Προμπότης, Χατζηπαναγιώτης, Παπαχρήστου, Ακούλη, Θύμιος (Σταματόπουλος 80΄), Σίδερης, Χατζηπαναγιώτης Π, Γιαννούλης (Στυλιανίδης 80΄), Ρουσάν

Ελλάς Σύρου (Βουτσίνος): Παπαδόπουλος, Λαλάς (Σαμανίδης 64΄), Κολλιάκος, Οικονομόπουλος, Αργυρός (Μπαλόπητας 55΄), Μανουδάκης, Μπούνας, Σαββίδης (Συριανός 40΄), Παυλόπουλος (Πρίντεζης 64΄), Ραμπαβίλας (Μάιπας 46΄), Περιάλης

 

Πηγή: syros-sports.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares