Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 18:34

Πανθηραϊκός: Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την επιτυχία των Μικτών Ομάδων

Με ανακοίνωση του ο Πανθηραϊκός εκφράζει τα συγχαρητήρια του στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων και ειδικά στην Κ17 που πήρε την πρόκριση στην φάση των ''8''.

Η ανακοίνωση:

Η οικογένεια του Πανθηραϊκού εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη Διοίκηση της Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων και ιδιαιτέρως στον Πρόεδρο κ. Φρέρη Ειρηναίο, στον ενωσιακό μας προπονητή κ. Γατσέλο Βαγγέλη και στο τεχνικό του επιτελείο και φυσικά στους ποδοσφαιριστές των Μικτών μας ομάδων Κ15 και Κ17, για την χθεσινή τους προσπάθεια κατά τους αγώνες της φάσης των 16 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Μπορεί το τμήμα της Κ15 να μην προκρίθηκε στην επόμενη φάση, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να μειώσει την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι συντελεστές.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στο τμήμα Κ17, για την πολύ σπουδαία πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια και κάθε επιτυχία στην ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας!!

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ