Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 12:05

Αδιάφορο βαθμολογικά ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Πέφτει η αυλαία της Super League, με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να κοντράρονται στο ΟΑΚΑ (20:00), σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον!

ΑΕΚ:

Πολλές και σημαντικές οι απουσίες για την «Ένωση» καθως, κάρτες συμπλήρωσαν ο Άμραμπατ, Μάνταλος ενώ στο σημερινό παιχνίδι δε θα αγωνιστούν καιοι Τζαβέλλας, Σιμάνσκι!

Ενώ οι Βράνιες Σιμόες Αραούχο και Γέφτιτς δεν κατάφεραν να προπονηθούν με την ομάδα και θα παραμείνουν και αυτοί εκτός αποστολής.

Στον αντίποδα μπήκε στην αποστολή μετά από μήνες ο Γαλανόπουλος, αλλά και αρκετοί πιτσιρικάδες (Κορνέζο, Μουστακόπουλος, Κοσίδης, Μιτάι, Γερολέμου) από την ΑΕΚ Β.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Σβάρνας, Μοχαμάντι – Κριχόβιακ, Σάκχοφ, Χατζισαφί – Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ

Ολυμπιακός:

Μετα το 1-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ που συνδυάστηκε με τη φιέστα των Πειραιωτών για το 47ο πρωτάθλημα, η ομάδα του Μαρτινς στρέφει το βλέμμα της στο απολύτως διαδικαστικό το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, όπου αναμένεται  να πάρουν χρόνο παίκτες με μικρή συμμετοχή.

Όπως αναμενόταν πολλοί βασικοί βρίσκονται εκτός αποστολής. Συγκεκριμένα θα λείψουν οι κίπερ Βατσλίκ, Τζολάκης ενώ οι μπακ Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, οι μέσοι Μ.Καμαρά, Εμβιλά, και οι στόπερ Παπασταθόπουλος, Μανωλάς.

Αμτιθετως στην αποστολή επανέρχονται ο στόπερ Μπα, ο Κώστας  Φορτούνης, ενώ κανονικά διαθέσιμος θα είναι και ο μεσοεπιθετικός Φαντιγκά που είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή προχθές.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Κρίστινσον – Ανδρούτσος, Σισέ, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος – Κούντε, Κανέ – Φαντιγκά, Φορτούνης (Καρβάλιο), Λόπες (Αγκιμπού) – Ελ Αραμπί (Τικίνιο)

Μετάδοση:

Το παιχνίδι που ξεκινά στις 20:00 στο ΟΑΚΑ θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1HD.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares