Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 13:27

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Βούρος

Ο Πραξιτέλης Βούρος του ΟΦΗ φέρεται πως είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για το κέντρο της άμυνας.

Ο Παναθηναϊκός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια και ήδη ξεκινάει τον προγραμματισμό του εν όψει της επόμενης σεζόν. Προκειμένου να έχει ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ του πριν από την 21η Ιουλίου και το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι. Βεβαίως στο μυαλό όλου του οργανισμού των πράσινων βρίσκεται ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ και αμέσως μετά θα… φουλάρουν για τα ανοιχτά ζητήματα, πλην όμως υπάρχει ήδη μια λίστα με παίκτες που ενδιαφέρουν προπονητή και διοίκηση.

Μέσα σ’ αυτά βρίσκεται και το όνομα του Πραξιτέλη Βούρου. Ενός ποδοσφαιριστή που δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται για τον Παναθηναϊκό. Κι όταν είχε φύγει από την Κύπρο είχε προταθεί στους πράσινους, αλλά η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει από την πλευρά του συλλόγου, με αποτέλεσμα να πάει στον ΟΦΗ.

Σε αυτή τη διετία στην Κρήτη ο Βούρος έχει κάνει καταπληκτικά ματς. 55 συμμετοχές, με τρία γκολ και μία ασίστ, που ήρθαν σαν συνέχεια της εξαιρετικής του παρουσίας στον ΑΠΟΕΛ την τριετία 2017 – 2020. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πολύ καλή γνώμη για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει πέσει στο τραπέζι ως μια επιλογή που θα έρθει αντί ενός εκ των Σάρλια ή Πούγγουρα. Είναι δύσκολο, άλλωστε, να μείνουν και οι δύο στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι φέρονται να έχουν κάνει ήδη επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, εκδηλώνοντας ένα πρώτο ανεπίσημο ενδιαφέρον. Ωστόσο θα ασχοληθούν πιο σοβαρά με όλες τις υποθέσεις που τους απασχολούν από την Κυριακή, αφού έχει τελειώσει ο τελικός του Κυπέλλου. Με τον Βούρο να είναι απολύτως θετικός στο ενδεχόμενο μιας μετακίνησής του σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares