Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 20:24

Η ΕΠΣ Ηρακλείου αντίπαλος της ΕΠΣ Κυκλάδων στους ''8'' του πανελληνίου πρωταθλήματος

Η ΕΠΣ Ηρακλείου θα είναι η αντίπαλος της Κ17 της ΕΠΣ Κυκλάδων στην φάση των ''8'' του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η Μικτή της ΕΠΣ Ηρακλείου πήρε την πρόκριση στους "8" του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων επικρατώντας 1-0 των Δωδεκανήσων.

Ήδη, οι δύο ενώσεις έχουν έρθει σε επαφή αναζητώντας ημερομηνία και έδρα του αγώνα που θα εξυπηρετεί πρωτίστως τους αθλητές οι οποίοι έχουν σχολικές υποχρεώσεις το άμεσα επόμενο διάστημα. 

Όλα δείχνουν ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου στη Σαντορίνη, καθώς είναι ένα νησί που απέχει μόλις 2 ώρες από το Ηράκλειο και υπάρχει καθημερινή διασύνδεση. Επίσης ως γνωστό, το νησί της Σαντορίνης έχει μεγάλη κοινότητα Κρητικών που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα του τόπου τους.

Ο αγώνας (πηγή: prismasport.gr) 

Η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού, έστω και δύσκολα πήρε τη νίκη απέναντι στα Δωδεκάνησα και προκρίθηκε στους 8 του πρωταθλήματος των προεπιλογών της Εθνικών Ομάδων.

Με τον Ντάνιελ Ντίσα να σκοράρει στο 66' και τον Χαλκιαδάκη να κρατά το μηδέν με σημαντικές αποκρούσεις, το Ηράκλειο προκρίθηκε στα προημιτελικά, εκεί που θα αντιμετωπίσει τις Κυκλάδες και πάλι σε νοκ-άουτ ματς.

Ο τερματοφύλακας της Μικτής ΕΠΣΗ Κ17, έπαιξε καταλυτικό ρόλο με την παρουσία κάτω από τα γκολπόστ, λέγοντας όχι τόσο στον Κασσάρα στο 12' σε τετ-α-τετ όσο και στο 70' με τον Λεονταρόπουλο να μην μπορεί να τον νικήσει εξ επαφής.

Σημαντική ευκαιρία για να πάρει νωρίτερα το προβάδισμα, έχασε το Ηράκλειο με τον Βασιλάκη στο 6ο μόλις λεπτό, ενώ δευτερόλεπτα μετά το γκολ του Ντίσα, ο δημιουργός του, Μιχάλης Γωνιανάκης είχε εξαπολύσει ένα καλό σουτ το οποίο για λίγο δεν βρήκε εστία.

Αυτή είναι η δεύτερη επιτυχία μέσα στην ημέρα για την ΕΠΣ Ηρακλείου, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη με 2-0 της Μικτής Κ15 κόντρα στη Λέσβο.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού μετά την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει το επόμενο Σάββατο 4/6  την Μικτή ΕΠΣ Κυκλάδων στην Σαντορίνη.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

1' Σέντρα στην αναμέτρηση.

6' Ο Ντίσα βγάζει κάθετα στον Βασιλάκη, εκείνος κάνει το σουτ όμως ο Τζέλλος είναι σε ετοιμότητα και μπλοκάρει τη μπάλα.

12' O Κασσάρας σε τετ-α-τετ με τον Χαλκιαδάκη, που με καίρια επέμβαση κράτησε το μηδέν για το Ηράκλειο. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τα Δωδεκάνησα.

27' Ευθύβολο σουτ του Γωνιανάκη, δεν έχει πρόβλημα ο Τζέλλος να μαζέψει τη μπάλα.

34' O Βασιλάκης μετά από κλέψιμο, θα κάνει το γύρισμα από αριστερά, θα βρει τον Γκιουλμιχάλη όμως το σουτ του, θα καταλήξει πάνω από τα δοκάρια του Τζέλλου. Σημαντική ευκαιρία για το Ηράκλειο.

43' Ο Ντάγια γυρίζει πρόσωπο στην εστία κάνει το σουτ, όμως ο Τζέλλος θα μπλοκάρει με ευκολία τη μπάλα.

45' Ο Στάκκος πασάρει στον Κασσάρα, εκείνος κάνει το σουτ με τον Χαλκιαδάκη να μπλοκάρει σταθερά.

48' Ο Παπαδάκης δεν πρόλαβε την έξοδο του Τζέλλου ο οποίος μπλόκαρε.

66' ΓΚΟΟΟΟΛ για το Ηράκλειο, 1-0. Ο Γωνιανάκης βγάζει εξαιρετική σέντρα στο πρώτο δοκάρι από δεξιά, με τον Ντίσα να πετάγεται και με φανταστική κεφαλιά να βάζει μπροστά στο σκορ το Ηράκλειο

68' Καλό σουτ του Γωνιανάκη, λίγο άουτ η μπάλα.

69' Μεγάλη επέμβαση του Χαλκιαδάκη που κρατάει το προβάδισμα του Ηρακλείου με απόκρουση εξ επαφής απέναντι στον Λεονταρόπουλο.

79' Τρομερή έμπνευση από τον Ντίσα που προσπάθησε να νικήσει τον Τζέλλο με τακουνάκι μετά από γύρισμα του Παπαδάκη, ωστόσο οι αμυντικοί των Δωδεκανήσων απομάκρυναν.

85' Διαμαρτυρίες για πέναλτι από τα Δωδεκάνησα σε μαρκάρισμα πάνω στον Παπαχαραλάμπους, ο Σημιτζής ζήτησε να συνεχιστεί το ματς.

90' Τέλος στο ματς

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Μικτή ΕΠΣΗ Κ17 (Γιάννης Χατζησεβαστός): Χαλκιαδάκης, Κρασανάκης (46' Φρέσκος), Μερκουλίδης (46' Παπαδάκης), Τρουλινός, Βασιλάκης, Ντάγια (90' Φραγκούλης), Βλαχάκης, Γωνιανάκης, Γκιουλμιχάλης (46' Καλαϊτζάκης), Ξημεράκης (78' Ζηδιανάκης), Ντίσα

Μικτή ΕΠΣΔ Κ17 (Γιώργος Τριχιάς): Τζέλλος, Χύσα, Στάππας, Πεταυράκης, Καρανικολάου, Ράμος, Χατζηνικολάου (76 Χουστουλάκης), Στάκκος (55' Παπαχαραλάμπους), Κασσάρας (64' Σάββας), Λεονταρόπουλος (76' Χατζηπαπάς), Σουλτς (76' Στατιού)

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε:

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares