Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 22:12

Ολοκλήρωσε με νίκη στη Χίο τα μπαράζ η Ελλάς Σύρου [vids]

Με νίκη αποχαιρέτησε τους αγώνες μπαράζ ανόδου της Γ Εθνικής η Ελλάς Σύρου. Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου επικράτησε 2-1 του Ατρομήτου Αγίου Γεωργίου, ανεβαίνοντας στους 8 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου.

Πλέον η ομάδα της Σύρου έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική, όπου και θα περιμένει να μάθει τα αποτελέσματα για να μάθει την τελική της κατάταξη.

Τα γκολ της Συριανής ομάδας σημείωσαν από πολύ νωρίς οι Παυλόπουλος και Περιάλης με την ομάδα της Χίου να μειώνει στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Στο 2′ ο Παυλόπουλος με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 9′ ο Μουσταφά Σεκ κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Βασιλάκης και απέκρουσε ο Παπαδόπουλος.

Στο 11′ σε κεφαλιά του Σεκ που μπήκε γκολ ο διαιτητής έδειξε σέντρα και βλέποντας τον Λάλα αιμόφυρτο από το μαρκάρισμα ακύρωσε το γκολ.

Στο 35΄ με πλασέ ο Περιάλης έκανε το 0-2. Στην εκπνοή ο Σεκ κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ με τριπλή προσπάθεια ο Γκιάλης.

Ελλάς Σύρου (Βουτσίνος): Παπαδόπουλος, Λαλάς, Κολλιάκος, Μαραγκός, Αργυρός, Μανουδάκης, Μπούνας, Μπακατσέλος, Παυλόπουλος, Σαββίδης, Περιάλης

Ο ποδοσφαιριστής της Ελλάς Σύρου Αποστόλης Λάλας λιποθύμησε στο 10′ λεπτό του αγώνα στις 17:10 μετά από μαρκάρισμα έμεινε αιμόφυρτος στο έδαφος για τουλάχιστον 10 λεπτά.

Ο προπονητής των Πρωταθλητών Χίου Μίμης Γιοβανάκης αναφέρθηκε στο ματς, στην φετινή πορεία και την απουσία κόσμου στο σημερινό ματς κάνοντας λόγο για έλλειψη ποδοσφαιρικής κουλτούρας, τονίζοντας κρατάμε τις εμπειρίες, αξίζαμε κάτι παραπάνω.

Ο προπονητής των Πρωταθλητών Κυκλάδων Νίκος Βούτσινος αναφέρθηκε στο ματς και πως χάθηκε η άνοδος για την ομάδα του ενώ για τον Ατρόμητο τόνισε ότι διεκδίκησε καλά τις πιθανότητες που είχε.

 

Highlights

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares