Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 22:44

Στη Γ' Εθνική ο Άρης Πετρούπολης

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Ο Άρης Πετρούπολης έγραψε ιστορία αφού με τη νίκη του κόντρα στον Αετό Λουτρών με 4-1 εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην Γ' Εθνική όντας στην κορυφή του 8ου ομίλου των μπαράζ Ενώσεων.

Το συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα επιβεβαίωσε το τίτλο φαβορί και σε αυτή τη διαδικασία αφού με μόλις 1 ισοπαλία και 4 νίκες έδειξε τη δυναμική του.

Όσον αφορά τη σημερινή εικόνα οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και πήραν ακόμη ένα τρίποντο χάρη σε γκολ των Σούφλα 4', Τρακόση στο 12', Μαρίνου στο 55' και Αργυρίου με πέναλτι στο 90+2. Οι φιλοξενούμενοι που θέλουν μόνο νίκη με μεγάλη διαφορά στο τελευταίο ματς με την Μαρκό σκόραραν με τον Πετρουζέλη στο 29' κάνοντας το 2-1.

Μετά τη λήξη του αγώνα έγινε η φιέστα των Πετρουπολιωτών με τη διοίκηση του συλλόγου να τιμάει τον υποστηρικτή της ομάδας, Άλκη Κουτσό για την προσφορά του στο σύλλογο.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Καλογερόπουλος, Τρακόσης, Λεβέντης, Μπιμάι (89' Σαμαράς), Κορώνης, Γεραγωτέλλης, Ρέτζο, Σούφλας (77' Μπριστογιάννης), Τσουκαλάς (51' Ράπτης), Μαρίνου (89' Καραδήμας), Αργυρίου.

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ (Θεαγένης Διονυσάτος)Κουμπάς, Τοπάλλι, Καλαφάτης, Καπταγιάννης (65' Λαμπράκης), Κριπιντίρης, Τσομπανέλλης, Παλαμουτσής (80΄Καδής), Βλαστέλλης (65' Αλαγιάννης), Μιχαλάκης, Σεφουλλάι, Πετρουζέλης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares