Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 13:13

Τεχνικός διευθυντής και επίσημα σε όλα τα τμήματα της Ελλάς Σύρου ο Νίκος Βουτσίνος

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του από την τεχνική ηγεσία της Ελλάς Σύρου, ο Νίκος Βουτσίνος αναλαμβάνει και επίσημα τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ανδρική ομάδα και την ακαδημία του συλλόγου, όπου βάσει της ανακοίνωσης του συλλόγου θα έχει το γενικό πρόσταγμα, καθώς θα είναι και ο υπεύθυνος των τμημάτων.

Τα νέα καθήκοντα του Νίκου Βουτσίνου ανακοινώθηκαν από τον πρόεδρο, κ. Νίκο Ζιάβρα:

Ο Νίκος Βουτσίνος μετά από τρία χρόνια στον πάγκο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου, πήρε την απόφαση να κάνει ένα βήμα πίσω (όπως ο ίδιος ανακοίνωσε), να αποχωρήσει, κερδίζοντας χρόνο για να αφιερώσει στην οικογένεια του. Η ομάδα μας τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε αυτά τα χρόνια κρατώντας το τιμόνι του συλλόγου και τον ευχαριστεί για τις επιτυχίες που δεν ήταν άλλες από τις κατακτήσεις 2 πρωταθλημάτων (Α και Β κατηγορίας), ιστορικές προκρίσεις στον θεσμό του Κυπέλλου απέναντι και σε ομάδα Γ Εθνικής, αλλά και την διεκδίκηση της ανόδου μέχρι την τελευταία στιγμή στα μπαράζ που ολοκληρώθηκαν πριν από μια εβδομάδα.

Είναι υποχρέωση μας να κρατήσουμε στο σύλλογο έναν άνθρωπο γνώστη του αθλήματος και αυτός είναι ο λόγος που ο ρόλος του πλέον αναβαθμίζεται σε Τεχνικό Διευθυντή της Ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου. Παράλληλα από σήμερα ο Νίκος  Βουτσίνος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή και υπεύθυνου των ακαδημιών της ομάδας μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και τον ευχαριστούμε που είναι αυτά τα χρόνια στο πλευρό μας.

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares