Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 20:09

Πήρε την πρόκριση στις λεπτομέρειες απέναντι στην ΕΠΣ Κυκλάδων η ΕΠΣ Ηρακλείου

Η Κ17 της ΕΠΣ Κυκλάδων δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΕΠΣ Ηρακλείου, ηττήθηκε με 2-1 στο γήπεδο των Φηρών στη Σαντορίνη και αποκλείστηκε στη φάση των «8» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η ομάδα του Γατσέλου πήρε από νωρίς το προβάδισμα, αλλά το Ηράκλειο έκανε την ολική ανατροπή και πήρε τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά.

Οι τυπικά γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά και στην πρώτη τους φάση στο ματς, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Γιάννης Ορφανός εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ από τα αριστερά, ο Χαλκιαδάκης δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά και έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 των Κυκλάδων.

Στο 22' ο Λέκκας έφτασε μια ανάσα από το 2-0 αλλά δεν κατάφερε από κοντινό σημείο να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Το Ηράκλειο ανέβασε την απόδοσή του και ισοφάρισε στο 36', με τον Παπαδάκη έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Νικολάου, κάνοντας το 1-1.

Η ομάδα του Ηρακλείου μπήκε πολύ δυνατά στο ξεκίνημα του 2ου 45λέπτου και έκανε την ολική ανατροπή στο 47'. Ο Γκιουλμιχάλης, ο οποίος μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο, βρέθηκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Νικολάου για το 1-2. Στο 50', μάλιστα, το Ηράκλειο έχασε διπλή ευκαιρία με τους Ξημεράκη και Βασιλάκη για να πετύχουν το τρίτο γκολ.

Οι Κυκλάδες προσπάθησαν από στημένες φάσεις να ισοφαρίσουν, αλλά δεν βρήκαν το δεύτερο γκολ.

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Νικολάου, Ασράμ, Γιαοπάϊ, Φέγγης, Μαθιάσος, Βαμβακούσης (λ. τρ. 57' Παντελαίος), Λέκκας, Μήλας (49' Ευαγγελόπουλος), Γιαννακόπουλος, Ορφανός (λ. τρ. 74' Δαμίγος), Δαφερέρας (57' Ρούσσος)

ΕΠΣ Ηρακλείου (Χατζησεβαστός): Χαλκιαδάκης, Φρέσκος (30' Κρασανάκης), Βασιλάκης, Μερκουλίδης (30' Παπαδάκης), Τρουλινός, Βλαχάκης, Ξημεράκης (64' Σφυριδάκης), Γωνιανάκης (75' Ανδρεανίδης), Ντίσα, Ντάγια, Καλαϊτζάκης (46' Γκιουλμιχάλης)

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr:

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares