Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 15:03

Το μεγάλο ευχαριστώ του Βαγγέλη Γατσέλου: «Αυτά τα παλικάρια έκαναν τις Κυκλάδες περήφανες»

Μετά τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την ΕΠΣ Ηρακλείου ο ενωσιακός προπονητής Βαγγέλης Γατσέλος προχώρησε σε δημοσίευση μέσα από την οποία ευχαριστεί τους συνεργάτες του, την ΕΠΣ Κυκλάδων και τον Ειρηναίο Φρέρη, ενώ αναφέρεται με συγκινητικά λόγια στους αθλητές του.

Τα λόγια του Βαγγέλη Γατσέλου αποδεικνύουν το πολύ καλό κλίμα, που ήταν το νούμερο ένα συστατικό για την επιτυχία των Μικτών Ομάδων.

Η ανάρτηση του:

Όπως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι και για μας τελείωσε αυτό το φετινό μαγικό ταξίδι των μικτών μας ομάδων με την Κ-15 να φτάνει στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, και την Κ-17 στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος... Ήταν ένα ταξίδι στο άγνωστο καθώς δεν γνωρίζαμε που θα παίξουμε πότε θα παίξουμε αν θα παίξουμε και αν θα τελειώσουμε καθώς υπήρχαν αναβολές και μεταθέσεις αγώνων.

Όλα τα παραπάνω και ο COVID-19 δεν στάθηκαν εμπόδιο στην πορεία μας και καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι στους ομίλους και των δύο κατηγοριών. Αυτά τα παλικάρια των Κυκλάδων αυτοί οι εξαιρετικοί χαρακτήρες και παίκτες έκαναν περήφανους όλες τούς Κυκλαδίτες .. όπου κι αν παίζαμε εισπράτταμε τα πιο θετικά σχόλια και συγχαρητήρια για το ήθος τους και την συμπεριφορά τους .

Πώς να μην αγαπήσω και να λατρέψω όλα αυτά τα παιδιά?? Πώς να ξεχάσω και να αφήσω πίσω όλα αυτά που περάσαμε?? Πώς θα μπορέσω να μην τα ξανά συναντήσω άμεσα να κάνουμε το καλαμπούρι μας, τις όμορφες στιγμές μας , τους έξαλλους πανηγυρισμούς που μόνο εμείς ξέρουμε όλοι μαζί να κάνουμε??

Το δέσιμο μου και η αγάπη μου προς το πρόσωπό τους στον καθένα ξεχωριστά μου κάνει το έργο δύσκολο για να μπορέσω να αποδεχτώ αυτή την δύσκολη στιγμή. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που μας πρόσφεραν μεγάλες συγκινήσεις και μας έκαναν να αισθανθούμε όλοι πάρα πολύ ωραία μας έκαναν περήφανους σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στις Κυκλάδες .

Τους άμεσους συνεργάτες μου στην τεχνική επιτροπή , το Δ.Σ της ΕΠΣ ΚΥΚΛΆΔΩΝ και όσους ήταν δίπλα μας. Τέλος τον Πρόεδρό μας που κάνει τα πάντα για το καλύτερο των παιδιών και της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares