Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 19:07

Ο Σιφνιός Γιώργος Καράβης κατέκτησε το ''French Throwdown''

Ο Γιώργος Καράβης κατακτά και την Γαλλία! Ο 27χρονος αθλητής από την Σίφνο με ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση πήρε την πρώτη θέση στο French Throwdown, μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην Ευρώπη στο (Κροσφιτ) CrossFit.

Μπορεί το πρώτο workout να μην ήταν καλό και να τον έριξε στην 27η θέση, μιας και δεν ήταν καλός στην σκοποβολή, αλλά έκτοτε άρχισε να… πυροβολεί!

Δύο νίκες στα επόμενα δύο event τον έφεραν στην δεύτερη θέση, εκεί όπου έμεινε και το Σάββατο. Η μάχη με τον Jelle Hoste ήταν μεγάλη, ενώ στην εξίσωση μπήκε και ο Luka Dukic με εξαιρετική αντεπίθεση.

Στο τέλος, όμως, ήταν ο Καράβης που είδε το όνομα του να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα Games στις αρχές Αυγούστου. Εν τέλει δεύτερος έμεινε ο Hoste, και τρίτος ο Dukic.

Στην 11η θέση έμεινε ο Άλεξ Κωτούλας που είχε μερικές πολύ καλές παρουσίες. Βέβαια, για τον Κωτούλα δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντικό το να πιέσει παραπάνω, μιας και σε λίγες ημέρες έρχεται το last chance qualifier που θα κρίνει αν θα μπορέσει να βρεθεί κι αυτός στο Μάντισον.

Πολύ θετική παρουσία είχε και ο Ανέστης Αρτέμης ο οποίος τερμάτισε στην 15η θέση, συμμετέχοντας σε ένα από τα δυσκολότερα τουρνουά μέχρι στιγμής στην καριέρα του.
Στο ταμπλό των γυναικών, η Ματίλντα Σπανού έμεινε στην 28η θέση. Την πρωτιά πήρε η Elena Carratala Sanahuja, ενώ δεύτερη τερμάτισε η Karin Frey (παρότι κέρδισε 5/9 event) και τρίτη η Erica Ekelund.

Στην intermediate κατηγορία, ο Φίλιππος Αθανασίου κατέλαβε την 18η θέση, και η Νικολέτα Ζάνιου την 14η, ενώ στην scaled men o Γιάννης Καζούκας κατέλαβε την 10η θέση.



2 51

 

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares