Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 15:09

Αντίο μετά από 7 χρόνια από τον Κώστα Ερρίκο

Ήταν 6 Φεβρουαρίου του 2016, όταν η Θύελλα Καμαρίου ανακοίνωνε την έναρξη της συνεργασίας με έναν 24χρονο πολλά υποσχόμενο νεαρό ποδοσφαιριστή τον Κώστα Ερρίκο.

Όσοι τον είδαν από την πρώτη στιγμή είπαν ότι αυτός ο παίκτης είναι για περισσότερα πράγματα, με την εξέλιξη του να τους δικαιώνει.

Κέρδισε τα πάντα με την Θύελλα Καμαρίου, όντας από τους κύριους συντελεστές στην κατάκτηση του μοναδικού νταμπλ στην ιστορία της και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Βασικός και αναντικατάστατος με όλους τους προπονητές και σε όλες τις κατηγορίες, ακόμα και στην football league, όπου όλοι υποκλινόταν στο ταλέντο του.

Ο Κώστας ουσιαστικά μεγάλωσε στη Σαντορίνη. Παντρεύτηκε, απόκτησε το παιδί του και έγινε ένα με την κοινωνία του νησιού. Με τον Βαγγέλη Φουστέρη αναπτύχθηκε μία ειδική σχέση, αφού εκτός από αμοιβαία αλληλοεκτίμηση, υπήρχε και εργασιακή σχέση μεταξύ τους.

Εφτά χρόνια αργότερα... σήμερα 4/7/2022 ο Κώστας πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Αθήνα για οικογενειακού λόγους και αυτό σίγουρα είναι μείον για το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων και δη της Σαντορίνης.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Σαντορίνης, αναφέρει:

Μετά από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Σαντορίνη από το τοπικό και μέχρι το επαγγελματικό πρωτάθλημα, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων ο Κώστας Ερρίκος μετακομίζει στην Αθήνα … Τον ευχαριστούμε για όσα έχει προφέρει στην ομάδα, καθώς πέραν από πολύ καλός αθλητής είναι και ένας πολύ αξιόλογος και αξιοπρεπής άνθρωπος. Κωστα ευχόμαστε στο νέο σου ξεκίνημα να πάνε όλα καλά!
Το ΔΣ του Συλλόγου

*Κώστα σε ευχαριστούμε για αυτά που πρόσφερες στο ποδόσφαιρο μας. Οι ομάδα του sportcyclades

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares