Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 09:27

Ο ''Mr. Ηρακλειά'' Γιώργος Σταυρουλάκης αποκαλύπτεται στο sportcyclades

Το 4ο ''Τρέχω / Ανακαλύπτω την Ηρακλειά'' που ολοκληρώθηκε την Κυριακή κέρδισε τις εντυπώσεις και φυσικά το στοίχημα των διοργανωτών που ήθελαν έναν αγώνα με πολλές παράλληλες δράσεις.

Ένα τετραήμερο που πραγματικά χάρηκαν όλοι οι συμμετέχοντες και επισκέπτες της Ηρακλειάς. Μία διοργάνωση που κάποιοι κοπίασαν για να βγει εις πέρας με μπροστάρη τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ηρακλειατών Αθήνας, Γιώργο Σταυρουλάκη, που είναι ο εμπνευστής και αυτός που δουλεύει ακατάπαυστα όλο το χρόνο για τον αγώνα.

Φεύγοντας από το όμορφο νησί της Ηρακλειάς θα ήταν παράληψη αν δεν μιλούσαμε μαζί του για τη διοργάνωση και τα μελλοντικά σχέδια. Το ''Εν Λευκώ'' που ξεχωρίζει για τη θέα του πάνω από το λιμάνι, το απολαυστικό μενού του και το καταπληκτικό σέρβις του προσωπικού.

Ο ίδιος, στάθηκε στην αρωγή των φορέων και των ανθρώπων σε αυτή τη διοργάνωση.

Πολύ δραστήριος Γιώργος Σταυρουλάκης διαθέτει το προφίλ ενός ανθρώπου που μπορεί να προσφέρει και στα κοινά. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε μία σχετική ερώτηση, όπως και μία ερώτηση για τη διαιτησία, καθώς όπως αρκετοί γνωρίζουν ήταν βοηθός στην Α' Εθνική.

Δείτε τη συνέντευξη:

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares