Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 12:02

Χαρές στην οικογένεια του ΑΟ Πύργου

Χαρές στην οικογένεια του ΑΟ Πύργου που είδε δύο δικά της παιδιά να κατακτούν τα όνειρα τους.

«Είμαι τυχερή και θα ήμουν άδικη αν δεν το αναγνώριζα, αν δεν αφιέρωνα τουλάχιστον λίγο χρόνο για να προσπαθήσω να τους δώσω να καταλάβουν πόσα πολλά σημαίνουν για μένα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους ΜΟΥ! Σ’ εκείνους που όποτε κοίταζα, τους έβρισκα πάντα δίπλα μου», έγραψε στο προφίλ της η Κατερίνα Νομικού μετά την απονομή του πτυχίου της στα οικονομικά, ενώ ο ξάδελφος της και ''κανόνι'' του ΑΟ Πύργου Μανώλης Νομικός, μετά την παραλαβή του πτυχίου του Πολιτικού Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έγραψε με νόημα: ''Φαίνεται πάντα αδύνατο μέχρι να γίνει''.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου:

Η οικογένεια του ΑΟ Πύργου συγχαίρει και συμμετέχει στη χαρά δύο δικών της παιδιών. Της Κατερίνας και του Μανώλη Νομικού, που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους, υλοποιώντας ένα από τα μεγάλα όνειρα της ζωής τους.

Η Κατερίνα, αδελφή του προέδρου μας Μανώλη και του αρχηγού μας Βαγγέλη Νομικού, πήρε το πτυχίο της στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Το ''κανόνι'' μας, ο Μανώλης Νομικός αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής κρατώντας στα χέρια του το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού.

Είναι πολύ σημαντικό να βάζεις στόχους και να τους κατακτάς. Σημαντική η συμβολή και των οικογενειών τους. Τα αδέλφια και οι γονείς τους Νεκτάριος / Χρύσα και Σπύρος / Νεκταρία.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Κατερίνα και Μανώλη. Καλή σταδιοδρομία και επιτυχία σε ότι επιλέξετε για το μέλλον σας...

 

Bohemian Pictures Photo Collage

collage

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares