Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 12:34

ΠΑΟΚ: Εντυπωσιακό βίντεο για τις νέες εμφανίσεις του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα ένα φοβερό βίντεο και παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του συλλόγου για φέτος!

 Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Λένε πως δεν υπάρχει τίποτα που να είναι άσπρο ή μαύρο. Εμείς λέμε πως όλα είναι ασπρόμαυρα! Μπείτε στον δικό μας κόσμο φορώντας τις νέες φανέλες της σεζόν 2022-23. Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας του Δικεφάλου σχεδιάστηκαν από τη Macron με σκοπό να σημαδέψουν τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας για τη σεζόν 2022-2023 και να γίνουν συνώνυμο επιτυχίας στα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε Super League, Κύπελλο Ελλάδας και UEFA Europa Conference League.

ΠΑΟΚ: Παρουσίασε τη νέα του φανέλα

Όλες οι φετινές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ συνθέτουν έναν αρμονικό συνδυασμό παράδοσης στη σχεδίαση με σύγχρονες καινοτομίες στην κατασκευή, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό σύνολο που κάθε φίλαθλος της ομάδας πρέπει να έχει στη συλλογή του. Το διαπνεόμενο ύφασμα της στολής, που συνδυάζει προηγμένες τεχνολογίες σύνθεσης, προσφέρει εξαιρετική συμπεριφορά στο σώμα, βοηθώντας τον αθλητή στις κινήσεις που πραγματοποιεί.

Η 1η εμφάνιση της ομάδας συνεχίζει σε ριγέ ασπρόμαυρο σχέδιο με τρεις μαύρες και δύο λευκές ρίγες, σε συνδυασμό με λευκά μανίκια και ανοιχτή λαιμόκοψη. Η κλασική ριγέ στολή παρουσιάζεται ανανεωμένη, έχοντας ενσωματώσει σύγχρονα στοιχεία, ενώ διατηρεί τα αυθεντικά χαρακτηριστικά της. Συνοδεύεται από λευκό παντελονάκι με μαύρες γραμμές στα πλαϊνά και λευκές κάλτσες .

ΠΑΟΚ: Παρουσίασε τη νέα του φανέλα

Ανανεωμένη έρχεται και η μαύρη στολή της ομάδας, με το νέο design να ξεχωρίζει. Ένα μοντέρνο pattern σε γεωμετρικό μοτίβο σε μαύρο τόνο κυριαρχεί σε όλη την επιφάνειά της κάνοντας την επιβλητική.

Η 3η στολή του ΠΑΟΚ έκανε πράξη μια πραγματικά εναλλακτική πρόταση που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Ακολουθώντας την τάση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, η 3η φανέλα κυριαρχείται από το λευκό χρώμα , ενσωματώνοντας αρμονικά γκρι στοιχεία με μοντερνα σχεδίαση.

ΠΑΟΚ: Παρουσίασε τη νέα του φανέλα

Όλες οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2022-23 είναι διαθέσιμες για τους φιλάθλους της ομάδας στα PAOK FC Official Stores ή ηλεκτρονικά από το store.paokfc.gr. Αποκτήστε τες σε όλα τα μεγέθη για μικρούς μεγάλους και παιδιά, με τα ονόματα και τους αριθμούς των αγαπημένων σας παικτών ή φτιάξτε τη δική σας φανέλα με το όνομά σας στην πλάτη.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares