Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 11:47

Σκέψεις επιστροφής του Γιώργου Φώσκολου

Ήταν Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 (σε αυτή την φωτο που βλέπετε), όταν ο Γιώργος Φώσκολος κάλεσε τα ΜΜΕ για να ανακοινώσει την οριστική αποχώρηση από το ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος το τελευταίο διάστημα διάστημα δέχεται πιέσεις από ανθρώπους του ποδοσφαίρου και χορηγούς (ειδικά φίλους του) να επιστρέψει, «αναλαμβάνοντας» τα ηνία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Αίαντας Σύρου.

Πάντως ο Γιώργος Φώσκολος μέχρι τώρα που γράφουμε αυτό το άρθρο δίνει λίγες πιθανότητες να επιστρέψει, καθώς ο όπως τονίζει εκτός ποδοσφαίρου θεωρεί πως έχει βρει την ηρεμία του.

Ωστόσο, πάντα με τον ίδιο, τις τελευταίες ημέρες φίλος του επιχειρηματίας τον προτρέπει να γυρίσει στο ποδόσφαιρο, υποσχόμενος πως θα βρίσκεται και αυτός στο πλευρό του, με στόχο την δημιουργία μιας καλής ανδρικής ομάδας στο Συριανό ποδόσφαιρο, που μακροπρόθεσμα θα κοιτάξει και τις μεγάλες κατηγορίες.

Σημαντικό κίνητρο γι αυτόν αποτελεί και το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν στη Σύρο αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που δεν συμμετέχουν σε κάθε ομάδα και θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον βασικό κορμό του Άγιαξ Σύρου. 

Ποια είναι η απάντηση που δίνει ο Συριανός επιχειρηματίας στο «μπάσιμο» του Αθηναίου επενδυτή να τρέξουν μαζί μια ποδοσφαιρική ομάδα; Η σελίδα μας επικοινώνησε με τον Γιώργο Φώσκολο, ο οποίος, είπε: «Μέχρι την άλλη Παρασκευή θα αποφασίσω. Πάντως χωρίς το ποδόσφαιρο νοιώθω πολύ καλά. Έχω βρει την ηρεμία μου. Κοιτάζω την ζωή μου. Θα μάθετε σύντομα…»

Με πληροφορίες από το syros-sports.gr (Μάκης Πρίντεζης) 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares