Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 17:58

Βαγγέλης Βλάχος: Προσωπικό μου όνειρο είναι Μυκονιάτες να παίζουν στην 1η ομάδα

Ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της Α.Ε. Μυκόνου μετά την πρώτη συνάντηση που είχε με τους ποδοσφαιριστές του Κυκλαδίτικου Σωματείου παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο sportcyclades.gr.

Αναλυτικά, είπε: 

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι στο νησί της καρδιάς μου.

Ο κ. Κουκάς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που τυχαίνει να είναι όλοι φίλοι μου, πραγματοποιούν το όνειρο μου, να μείνω στη Μύκονο.

Στην ομάδα της ΑΕ Μυκόνου βρίσκομαι με την ιδιότητα ως Αθλητικός Διευθυντής, δεν γνωρίζω τίποτα από την Γ' Εθνική και επειδή μου αρέσουν οι προκλήσεις, είπα στον εαυτό μου και στους ανθρώπους της ομάδας και του νησιού, πως όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε η ομάδα του νησιού να αποτελέσει παράδειγμα προς όλους.

Μας ενδιαφέρει η ευγενής άμιλλα να είμαστε ανταγωνιστικοί με σεβασμό προς τους αντιπάλους, προπονητής είναι ο κ. Παχατουρίδης, και όπως είπα πριν θα δώσουμε τον καλύτερο ματς εαυτό να κάνουμε όλη τη Μύκονο περήφανη.

Προσωπικό μου όνειρο είναι Μυκονιάτες να παίζουν στην 1η ομάδα και όσο για το νησί που μας φιλοξενεί, η συμπεριφορά μας θα είναι όπως του αξίζει, με σεβασμό και με αγάπη προς το κόσμο της Μυκόνου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares