Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 19:42

ΠΑΣ Νάξου: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για το νησιώτικο γλέντι

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για όσους τίμησαν με την παρουσία τους και συνέδραμαν στη νησιώτικη βραδιά που διοργάνωσε εξέδωσε ο ΠΑΣ Νάξου.

Η ανακοίνωση:

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου εκφράζει τις ευχαριστίες του όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον σύλλογο μας στο νησιώτικο γλέντι που διοργάνωσε.

Ευχαριστούμε το κατάστημα Γερμανός για την δωρεά της τηλεόρασης στον σύλλογο μας η οποία κληρώθηκε μέσω λαχειοφόρου αγοράς και την κέρδισε ο κάτοχος του λαχνού με το νούμερο 329, κάτοχος του οποίου είναι ο Δέτσης Γιάννης.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία την διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος ''Το καφενείο των φίλων''.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης που ήταν οι εξής: Εστιατόριο Γοργόνα, Κέντρο ξένων γλωσσών En Ability, Βλασερός τοποθετήσεις πλακιδίων, Santana, Καστρήσιος - Πρωτονοτάριος Τεχνικό Γραφείο, Κουτελιέρης Super Market, Naxos Mini Soccer, Aspasia Market, Piperaki, Odysseus Marine, Νίκος Δημητροκάλης Υδραυλικές Εργασίες.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

IV Banner