Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 22:34

Αγγελική Γκούφα: Πιστέψαμε στις δυνάμεις και τους εαυτούς μας με αποκορύφωμα την άνοδο στην Α' Εθνική

Η ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο ξεκίνησε σε μικρή ηλικία. Ξεκίνησε να παίζει μπάλα με τον αδελφό της, ο οποίος ανήκε στην Ακαδημία του ΠΑΣ Νάξου.

Ηταν ένα άθλημα που την κέρδισε και έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει προπονήσεις στην ίδια Ακαδημία μιας και στο νησί δεν υπάρχει γυναικείο τμήμα.

Ο λόγος για την 17χρονη ταλαντούχα και φιλόδοξη παίκτρια του Λεοντικού Κηφισιάς, Αγγελική Γκούφα,η οποία αγωνίζεται ως αριστερό μπακ χαφ,ενώ φροντίζει να καλύπτει επάξια και την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Μόνιμη κάτοικος Νάξου και προπονείται με τον ΠΑΣ Νάξου,ενώ τα Σαββατοκύριακα διανύει μίλια,ώστε να δηλώνει παρόν στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Λεοντικού Κηφισιάς και ανυπομονεί τη φετινή σεζόν να αποκτήσει εμπειρίες στην Α'Εθνική.

Πέρυσι η Αγγελική έλαβε κλήση στην Εθνική Κορασίδων με αντίπαλο την Δανία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Σίγουρα αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στην Αγγελική που δεν παρατάει τις προσπάθειες και επιθυμεί να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα!

Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Βορείων προαστίων κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Β' Εθνικής και παράλληλα την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της χώρας μας για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου της Αττικής.

Αναλυτικά η προσεγμένη και αναλυτική συνέντευξη της Αγγελικής Γκούφα:

  • Φέτος ο Λεοντικός Κηφισιάς θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Α'Εθνική.Πως προήλθε αυτή η τεράστια επιτυχία και οι κύριοι συντελεστές της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία;

''Η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ απαιτητική,καθώς ήρθαμε αντιμέτωποι με δυνατές ομάδες,αλλά παρόλα αυτά πιστέψαμε στις δυνάμεις μας,δώσαμε τους καλύτερους εαυτούς μας και έπειτα από πολύ κόπο καταφέραμε να βρισκόμαστε στην Α'Εθνική!!!
Οι κύριοι συντελεστές της επιτυχίας αυτής ήταν το άψογο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μας,ο προπονητής μας που έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και πίστεψε σε εμάς και η διοίκηση,η οποία ήταν πάντα δίπλα μας και μας πρόσφερε ότι χρειαζόμασταν και φυσικά ο κόσμος που αποτέλεσε τον 12ο παίκτη της ομάδας μας!''

  • Ο κόσμος της περιοχής έχει αγκαλιάσει την ομάδα σας;

''Ο κόσμος μας έχει αγαπήσει και μας έχει στηρίξει σε όλο αυτό το ταξίδι.Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας και τους περιμένουμε και φέτος δίπλα μας.''

  • Κεφάλαιο Εθνική Κορασίδων.Προσωπικά σημαντικότερη στιγμή με τα Γαλανόλευκα χρώματα;

''Ήταν τιμή μου που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας Κορασίδων,να φορέσω την φανέλα και να εκπροσωπήσω την χώρα μου.
Ήταν ένας προσωπικός στόχος,ο οποίος μετά από πολύ κόπο και θυσίες κατάφερα να τον εκπληρώσω.'Ηταν μια μοναδική εμπειρία και είμαι ευγνώμων που την έζησα!''

  • Απο την άλλη μόνιμη κάτοικος Νάξου.Πόσο ψυχοφθόρα ή όχι είναι τα ταξίδια στην Αθήνα;

''Το ότι είμαι μόνιμος κάτοικος της Νάξου δεν με εμπόδισε να συνεχίσω το όνειρο μου κυρίως χάρη στους γονείς μου που με στηρίζουν σε κάθε απόφαση μου.
Τα ταξίδια μπορεί να είναι ψυχοφθόρα,αλλά αυτό δεν με επηρεάζει στο να κάνω αυτό που μου αρέσει και μου δίνει δύναμη.''

  • Στη γενέτειρα σου δεν υπήρξε ποτέ ενδιαφέρον για σύσταση γυναίκειας ποδοσφαιρικής ομάδας;

''Δυστυχώς στην Νάξο όπως και σε πολλά νησιά των Κυκλάδων δεν υπάρχει γυναικεία ομάδα, γεγονός που στερεί τη δυνατότητα σε νέα κορίτσια να δοκιμάσουν το άθλημα.''

  • Οι προσωπικές σου μελλοντικές φιλοδοξίες εντός γηπέδων;

''Για το μέλλον έχω θέσει υψηλότερους στόχους όσον αφορά το ποδόσφαιρο για τους οποίους δεν θα σταματήσω να προσπαθώ μέχρι να επιτευχθούν!''

  • Κλείνοντας Αγγελική με μία ευχή και το μήνυμα σου προς τις συμπαίκτριες του Λεοντικού Κηφισιάς;

''Νιώθω πολύ τυχερή που βρίσκομαι στην ομάδα του Λεοντικού και έχω την δυνατότητα να συνεργάζομαι με τόσο αξιόλογα κορίτσια.
Εύχομαι μια δυνατή σεζόν με πολλές επιτυχίες,να μην υπάρξουν τραυματισμοί και το ταξίδι στην Α'Εθνική να το ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε!!!''

Πηγή Φωτό:Leontikos WFC/Α.Σ. Λεοντικός Κηφισιάς

Επιμέλεια: Ηλίας Σχορτσιανίτης (Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο)

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares