Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 13:17

Επιστρέφει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων ο Αστέρας Τραγαίας

Με μία μικρή παύση ενός χρόνου ο Αστέρας Τραγαίας ανασυντάσσει τις δυνάμεις του και επιστρέφει δριμύτερος στην ποδοσφαιρική δράση.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μία ομάδα ανθρώπων έχει αναλάβει την πρωτοβουλία και δουλεύει καθημερινά με την διευθέτηση των γραφειοκρατικών ζητημάτων, που είναι απαραίτητα για την επαναδραστηριοποίηση της ανδρικής ομάδας και γενικότερα του συλλόγου.

Η ολοκλήρωση των εργασιών στη φυσική έδρα του Αστέρα, γήπεδο ''Νίκος Βλακός'' βρίσκονται σε τελικό στάδιο και αυτό έχει αναθερμάνει σε μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον για την ομάδα, καθώς όλοι θέλουν να τη δουν να επιστρέφει στο γήπεδο που έχει γραφτεί η ιστορία της, εκπληρώνοντας έτσι και το όνειρο που έχουν εκφράσει τόσο οι παράγοντες της ομάδας, όσο και ο μεγάλος εκλιπόν ''Νίκος Βλησίδης''. 

Μάλιστα, χθες κατατέθηκαν στην ΕΠΣ Κυκλάδων τα απαραίτητα έγγραφα για τη συμμετοχή του Αστέρα Τραγαίας στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας και του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Τις επόμενες ημέρες κλείνει και το θέμα του προπονητή προκειμένου να οριστεί κι η ημερομηνία της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares