Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 23:30

Μόδεστος Ευστρατίου: Μπήκα στο ποδόσφαιρο για να κάνουμε κάτι καλό με τον Άγιαξ Σύρου

Από προχθές (17/8) ο Αίαντας Σύρου έχει νέα διοίκηση στο ποδόσφαιρο, με τον Μόδεστο Ευστρατίου να είναι ο νέος Αντιπρόεδρος της ομάδας.

Σε δηλώσεις του στο Syros-Sports και τον Μάκη Πρίντεζη, ο Συριανός επιχειρηματίας (Μετάλλαξη) τόνισε:

«Μου έκανε την πρόταση ο Γιώργος Φώσκολος πριν από κάποιες ημέρες. Δεν άργησα πολύ να του πω το «ναι», γιατί γενικά για εμένα ο αθλητισμός είναι η ζωή μου. Από μικρός ασχολούμουν με το motocross με προπονήσεις και τα λοιπά. Το να ασχοληθώ και με το ποδόσφαιρο ήταν μόνο θετικό για μένα, γιατί θέλω να είμαι κοντά στην ανδρική ομάδα και στα μικρά παιδιά της ακαδημίας μας. Θέλω να είμαστε οργανωμένοι και ενωμένοι. Θα πηγαίνω μαζί τους και στα ταξίδια. Θέλουμε να μην έχουμε θεματάκια και να είμαστε μια σοβαρή ομάδα. Όπως έχουμε πει και με το Γιώργο, κατά πλειοψηφία θα έχουμε Συριανά παιδιά που θέλουμε να τα προωθήσουμε και από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να κάνουμε και κάποιες μεταγραφές από την Αθήνα με άλλα παιδιά. Γενικά ξεκινάω με στόχο να φτιάξουμε κάτι όμορφο. Θέλω να μαζέψουμε κόσμο στα γήπεδα. Θα κάνω ότι μπορώ για να φτιάξουμε κάτι θετικό»

Είναι η πρώτη φορά που ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο;

«Ναι είναι η πρώτη φορά»

Άρα βλέπεις μακροπρόθεσμα;

«Ναι θέλω να είμαστε μαζί με τον Άγιαξ 1-2 χρόνια και μετά αναλόγως από αυτή την εμπειρία που θα αποκομίσω, γιατί όπως σας είπα δεν το έχω ξανακάνει, θα πράξω. Γενικά έχω πολύ όρεξη να κάνουμε κάτι σωστό. Κάτι καλό. Θα έχω και όλα τα παιδιά της ακαδημίας στο γυμναστήριο να γυμναστούν, όπως και τους αθλητές της ανδρικής ομάδας και θα είμαι χαρούμενος που θα τους βλέπω συχνά. Πάμε για κάτι καλό»

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares