Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 21:45

Ιστορική νίκη της Α.Ε. Μυκόνου σε φιλικό με 1-0 κόντρα στη Λάρισα στο Καρπενήσι [vid]

Ακόμα και σε ένα φιλικό παιχνίδι όταν η Α.Ε. Μυκόνου φεύγει νικήτρια απέναντι στην ιστορική ομάδα της Λάρισας αποτελεί είδηση!

Οι Μυκονιάτες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και στο δεύτερο φιλικό που έδωσαν στο Καρπενήσι, κερδίζοντας με 0-1 την κατά μία κατηγορία ανώτερη της Λάρισα.

Η ομάδα των Κυκλάδων έπαιξε με πάθος, ψυχή και απόλυτη πειθαρχία καθ' όλη τη διάρκεια φτάνοντας σε αυτό το αποτέλεσμα.

Έβγαλε με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά που γίνεται από τον Βαγγέλη Βλάχο κα τον Θεοφύλακτο Παχατουρίδη από την αρχή της προετοιμασίας δίνοντας μάλιστα την αίσθηση ότι έρχονται ακόμα καλύτερες ημέρες για την Α.Ε. Μυκόνου.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Πινέιρο στο 26' με σουτ έξω από την περιοχή! Παρά το γεγονός μάλιστα ότι τις δυο χωρίζει μια κατηγορία η Μύκονος έπαιξε στα ίσα τη Λάρισα και θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ με Ζγκούρη στο πρώτο μέρος και με ένα πολύ ωραίο σουτ του Σπυρόπουλου στο 63'.

Η ομάδα της Θεσσαλίας αν και στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκε με τη βασική της ομάδα έχασε μια μόνο κλασική ευκαιρία στην επανάληψη όταν ο Κούστα στο 82' βρέθηκε σε εξαιρετική θέση μέσα στην περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε με το πόδι ο Παλιούρας.

Όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν από πλευράς Α.Ε. Μυκόνου ήταν εξαιρετικοί ικανοποιώντας απόλυτα το τεχνικό επιτελείο της ομαδας.

301120388 595544858955072 550843407985943790 n


Οι φάσεις του φιλικού αγώνα ΑΕΛ - Α.Ε. Μυκόνου:

Σουτ του Τσουμάνη για την ΑΕΛ η μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια στο 16ο λεπτό.
Σουτ του Κούκου για την ΑΕΛ άστοχα ψηλά άουτ στο 21ο λεπτό
ΓΚΟΛ για την Μύκονο με σουτ του Βίτορ Ούγκο Πινεϊρο στο 25ο λεπτό
Σουτ του Ζγκούρι για την Μύκονο άουτ στο 41ο λεπτό.
Σουτ του Ζγκούρι για τη Μύκονο άουτ στο 61ο λεπτό.
Ευκαιρία για την ΑΕΛ μετά από σουτ του Ραμίρεζ η μπάλα στο κεφάλι του Όγκμποε και μόλις πάνω από τα δοκάρια στο 79ο λεπτό.
Ευκαιρία για την ΑΕΛ από κοντά σουτ του Κούστα σώζει εντυπωσιακά με τα πόδια ο Παλιούρας στο 81ο λεπτό.
Ευκαιρία με Ζγκούρι για τη Μύκονο μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουλος στο 90ο λεπτό.

Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν οι: Ντούνης, Ράγια, Αρκούδας Αλ., Σπυρόπουλος, Θεοδώρου, Στυλιανόπουλος, Μουρίκι, Αγγέλης, Βαλαβανόπουλος, Πινέιρο, Ζγκούρη, ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Αρκούδας Χρ., Παλιούρας, Ματζανάς, Οικονομίκος, Αχείμαστος, Παπιομύτογλου, Τράκας, Τσούκας.

ΑΕΛ : Αντωνόπουλος (30′ Σουλούκος), Παπαγεωργίου Θ., Μαϊδανός (34′ Ζερεμί), Γωγουβίτης, Ηλιάδης, Θωμαΐδης (34′ Μιλτιάδης), Γαρουφαλιάς, Παπαγεωργίου Κ., Γλυνός, Τσουμάνης, Κούκος.
Στο β’ ημίχρονο: Σουλούκος (62′ Θεοδωρόπουλος), Καλουτσικίδης, Ζερεμί (65′ Κοσόνου), Μπαβέλης, Μαξιμένκο, Νινίκας, Νίνο, Μιλτιάδης (65′ Ραμίρες), Πεντρόσο, Όγκμποε, Κούστα

 Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση:

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares