Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 01:36

Ανώμαλη προσγείωση για την ΑΕΚ!

Μετά την νίκη στη πρεμιέρα μέσα στη Λαμία, η ΑΕΚ γνώρισε την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς ο Βόλος επικράτησε 1-0 επί της Ένωσης στο γήπεδο της Ριζούπολης, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο πρώην ''κιτρινόμαυρος'', Μίλος Ντέλετιτς στο 19'.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, απείλησαν στα πρώτα λεπτά και στο 19' άνοιξαν το σκορ με τον Ντέλετιτς. Ο εξτρέμ του Βόλου έκλεψε από τον Πινέδα και με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή με το αριστερό νίκησε τον Στάνκοβιτς για το 1-0. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση αλλά πέρα από την ευκαιρία του Τσούμπερ στο 32' που απέκρουσε ο Κλέιμαν, δεν είχαν άλλη μεγάλη στιγμή.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ πίεσε ασφυκτικά, έκλεισε μέσα στην περιοχή του τον αντίπαλο αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό στη τελική πάσα και την τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μην ''φτιάξει'' σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Στο 67' ο Τσούμπερ σούταρε πάνω από την εστία, στο 74' η κεφαλιά του Τζαβέλλα είχε την ίδια τύχη, στο 79' ο Σιμάνσκι σούταρε πάνω στον Κλέιμαν ενώ στο 87' η κεφαλιά του Γκαρσία δεν βρήκε στόχο.

Χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, ο Βόλος ο κράτησε το μηδέν και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares