Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 00:31

Ανώμαλη… προσγείωση στο Αγρίνιο για τον Άρη

Αγνώριστος ο Αρης στο Αγρίνιο, ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό με 3-1 για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Ηττα και… προσγείωση για τον Αρη. Οι Κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να επαναλάβουν την εμφάνιση που είχαν κάνει στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό και ηττήθηκαν στο Αγρίνιο με 3-1 από τον Παναιτωλικό, για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα και στις δύο πλευρές του γηπέδου, με τον Παναιτωλικό να σκοράρει τρεις φορές. Μία στο πρώτο ημίχρονο με τον Σενγκέλια (15’) και δύο στο δεύτερο ημίχρονο με τους Καρέλη (63’) και Νταγκό (76’).

Οι Κιτρινόμαυροι είχαν ισοφαρίσει πρόσκαιρα στο 20’ σε 1-1 με τον Λουίς Πάλμα, ενώ στο 29’ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αποστολάκη πάνω στον Ιτούρμπε. Ο διαιτητής Παπαπέτρου όμως έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 15’ αιφνιδίασαν με τον Σενγκέλια, με τον Γεωργιανό μεσοεπιθετικό να σκοράρει και να δίνει το προβάδισμα στον Παναιτωλικό. Ο άσος των γηπεδούχων μπήκε στην περιοχή του Κουέστα από δεξιά, απέφυγε με ωραία ενέργεια τον Πίσμαν και με σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, αντέδρασαν άμεσα και στο 20’ έφεραν το ματς στα ίσια με τον Λουίς Πάλμα. Ο επιθετικός από την Ονδούρα πήρε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή του Παναιτωλικού, έκανε προσπάθεια και με σουτ με το δεξί νίκησε τον Ανέστη για το 1-1.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Αρης ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αποστολάκη πάνω στον Ιτούρμπε, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης, Παπαπέτρου, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 35’ ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο 2-1, αλλά το φάουλ που εκτέλεσε ο Φλόρες σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Κουέστα, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 1-1.

Το πρώτο 15άλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε χαμηλό ρυθμό, με τον Παναιτωλικό στο 63’ να στέκεται τυχερός και να κάνει το 2-1 με τον Καρέλη. Ο Νταγκό έκανε τη σέντρα – σουτ από αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Φαμπιάνο και κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Κουέστα, με τον Καρέλη να παίρνει το… ριμπάουντ και να σκοράρει σε κενή εστία.

Μετά το 2-1 οι γηπεδούχοι είχαν δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες με τον Καρέλη. Στο 65’ ο επιθετικός του Παναιτωλικού πέρασε τον Κουέστα, πλάσαρε, αλλά αστόχησε σε κενή εστία. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ντουάρτε με ωραία πάσα έβγαλε σε θέση βολής τον συμπαίκτη του, αλλά ο έμπειρος άσος δεν κατάφερε να τη στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα.

Ο Αρης, ο οποίος έπρεπε αναγκαστικά να ρισκάρει για την ισοφάριση, στο 72’ έφτασε κοντά στο 2-2 με τον Γκρέι. Ο φορ των φιλοξενούμενων σούταρε από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Ανέστης ήταν στη σωστή θέση και κράτησε το προβάδισμα για τον Παναιτωλικό.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση και ο Νταγκό με κεφαλιά, μετά την ωραία σέντρα του Αποστολάκη από δεξιά, νίκησε τον Κουέστα για το 3-1, βάζοντας… ταφόπλακα στα όνειρα του Μπούργος και των παικτών του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι Θεσσαλονικείς στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού έψαξαν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο… κόλπο, αλλά ήταν φλύαροι και οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει καλά τους χώρους προς την εστία του Ανέστη, με το 3-1 να παραμείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Παπαπέτρου.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λάρσον, Αποστολάκης (83′ Λιάβας), Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Φλόρες (58′ Nτουάρτε), Ντίαζ, Νταγκό (84′ Χουχούμης), Σενγκέλια (71′ Μόρσεϊ), Καρέλης (84′ Πέδρο).

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Μαντσίνι (61′ Καμάτσο), Ντουκουρέ, Mανού Γκαρσία (73′ Ζερβίνιο), Ιτούρμπε (73′ Ματέο Γκαρσία), Πάλμα (62′ Ντιόπ), Γκρέι (85′ Χατζηιωάννου).

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares