Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 15:41

Ενσωματώθηκε με τη νέα του οικογένεια ο Μανέ. Μπράβο στην ΑΕ Μυκόνου

Το να φαίνεται κάποιος πολιτισμένος δεν αρκεί. Θα πρέπει να το δείχνει με πράξεις, μικρές και μεγάλες.

Πράξεις πολιτισμού έχουν να κάνουν και με τη φιλοζωία. Και στην ΑΕ Μυκόνου έδειξαν ότι διαθέτουν μεγάλα αποθέματα φιλοζωίας φτιάχνοντας μία καλύτερη ζωή στον μικρό Μανέ το κουτάβι που «κόλλησε» πάνω στην αποστολή από την πρώτη ημέρα που βρέθηκε στο Καρπενήσι για την προετοιμασία της.

Αφού φρόντισαν το ζώο, σήμερα ήρθε η ώρα της υιοθεσίας και ο Μανέ βρήκε μία καταπληκτική οικογένεια που έσπευσε στο αθλητικό κέντρο για να τον παραλάβει. Περισσότερο χαρούμενος από όλους ο Γενικός Αρχηγός του ΑΟ Μυκόνου, Πέτρος Γιαβρούτας, γνωστός για τα φιλοζωικά του αισθήματα και πρωτεργάτης αυτής της ενέργειας.

Και ο Μανέ έδειξε με το καλημέρα στη νέα του οικογένεια ότι έχει μεγάλα αποθέματα αγάπης να τους προσφέρει.

Η ανακοίνωση και το βίντεο από την ώρα της γνωριμίας του Μανέ με τη νέα του οικογένεια: 

Κάτοικος Άρτας πλέον ο αγαπημένος μας Μανέ... Το μαύρο κουταβάκι που έγινε αχώριστος με όλη την αποστολή της Α.Ε. Μυκόνου κατά τη διάρκεια των προπονήσεων στο Δημοτικό γήπεδο Καρπενησίου βρήκε ένα ζεστό σπίτι να το φιλοξενήσει.

Μετά την ανάρτηση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας μας Πέτρου Γιαβρούτα ο κ. Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος ανταποκρίθηκε άμεσα και εξέφρασε την επιθυμία να πάρει τον Μανέ κοντά του. Έτσι σήμερα μαζί με όλη την οικογένειά του ταξίδεψε από την Άρτα στο Καρπενήσι για να πάρει το πανέμορφο σκυλάκι.

Ο Πέτρος Γιαβρούτας που είχε «δεθεί» περισσότερο απ' όλους με τον Μανέ, τους ευχήθηκε ό,τι καλύτερο, ενώ και άπαντες στην Α.Ε. Μυκόνου χάρηκαν ιδιαίτερα που βρέθηκε ένα ζεστό σπίτι να φιλοξενήσει το σκυλάκι. Μανέ μπορεί να μην έγινες νησιώτης αλλά ηπειρώτης, όμως δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ...

 

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares