Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 21:13

Πρώτη απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό!

O Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 1, με αποτέλεσμα να έχει από νωρίς στο φετινό πρωτάθλημα την πρώτη απώλεια βαθμών.

Με μοιραίο τον Ελ Αραμπί που έχασε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σκοράρει στην Τρίπολη και αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Αστέρα, που φωνάζει για ένα γκολ που δεν μέτρησε στο 63′.

Οι Πειραιώτες έμειναν έτσι στο -2 από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Super League 1, ενώ οι Αρκάδες έχουν πια δύο ισοπαλίες σε δύο αγώνες στη σεζόν.

Το παιχνίδι
Ο Αστέρας Τρίπολης είχε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Μπαράλες να κάνει με τη μία το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά να στέλνει την μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Βατσλίκ.

Ο Ολυμπιακός πήρε στη συνέχεια την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να “πιέσει” την άμυνα των Αρκάδων, αλλά δυσκολεύτηκε αρκετά στη δημιουργία και είχε ελάχιστες καλές στιγμές για ένα γκολ.

Ο Χουάνγκ είχε ένα άστοχο σουτ στο 24′ και ο Μασούρας μία αδύναμη κεφαλιά απέναντι από τον Παπαδόπουλο στο 43′, με τη μοναδική μεγάλη ευκαιρία να έρχεται στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο Ελ Αραμπί έκανε φοβερό κοντρόλ και γυριστό σουτ μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα “έγλειψε” το κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

Οι δύο ομάδες πήγαν έτσι ισόπαλες στα αποδυτήρια, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος. Με το ξεκίνημα, οι Πειραιώτες “πολιόρκησαν” τους γηπεδούχους και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 51′ ο Μασούρας δεν πρόλαβε οριακά να βάλει την προβολή σε κενή εστία, από γύρισμα του Άβιλα, ενώ στο 57′ το πλασέ του Ελ Αραμπί στο πρώτο δοκάρι κόπηκε την τελευταία στιγμή. Λίγο άουτ έφυγε και το καλό σουτ του Χουάνγκ αμέσως μετά.

Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια και κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον Πίτσου, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, αφού ο διαιτητής είχε σφυρίξει δευτερόλεπτα πριν, ένα φάουλ του Μπενίτο σε διεκδίκηση μέσα στην περιοχή.

Ο ρυθμός έπεσε στο επόμενο τέταρτο, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει ξανά την “πίεση” στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Ελ Αραμπί σπατάλησε όμως μία μοναδική ευκαιρία στο 84′, όταν από μαγική ενέργεια και σέντρα του Βαλμπουενά, πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Την ίδια κατάληξη είχε και το γυριστό σουτ του Ουί Τζο αμέσως μετά, ενώ ο Ελ Αραμπί έχασε και μία τελευταία ευκαιρία στις καθυστερήσεις, όταν μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Βαλμπουενά, σούταρε ψηλά άουτ, όντας μαρκαρισμένος.

Το 0-0 έμεινε έτσι μέχρι τέλους, με τον Ολυμπιακό να έχει την πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα μόλις στη δεύτερη αγωνιστική, ενώ ο Αστέρας πήρε τη δεύτερη ισοπαλία του σε δύο αγώνες στη Super League 1.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares