Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 08:58

Κατερίνα Μονογυιού στους αγιασμούς των σχολείων στη Σύρο: Λέμε όχι στο bullying, αγκαλιάζουμε την διαφορετικότητα

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στον αγιασμό των Εκπαιδευτηρίων Δελασάλ Σύρου, των συγκροτημάτων Γυμνασίων στο Ξυρόκαμπο και των Λυκείων στο Μάννα.

Η βουλευτής συνομίλησε με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, για τις προκλήσεις και τις ανάγκες του σύγχρονου σχολείου. Όπως δήλωσε η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, τα σχολεία μας φέτος ξεκινούν με νέες καινοτομίες, όντας πιο ασφαλή και υποστηρικτικά.
Μεταξύ άλλων, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε: «Εύχομαι καλή, παραγωγική και ευλογημένη χρονιά σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας. Θα είναι μεγάλη χαρά μας σε κάποιο εκπαιδευτικό ταξίδι σας στην Αθήνα, να επισκεφτείτε την Ελληνική Βουλή και να σας ξεναγήσουμε με τους συναδέλφους.
 Να προσέχετε ο ένας τον άλλον, να αγκαλιάζετε την διαφορετικότητα και να λέτε ένα ηχηρό όχι στο bullying. Η φετινή σχολική χρονιά να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα και τους στόχους σας. Να μην το βάζετε κάτω, να κυνηγάτε τα όνειρα σας και να μην απογοητεύεστε ποτέ.»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares