Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 19:33

Φιλική νίκη για την Α.Ε. Μυκόνου επί της Ελλάς Σύρου

Ακόμα μία νίκη για την Α.Ε. Μυκόνου σε φιλικό αγώνα η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της για την Γ' Εθνική Κατηγορία, ενώ από την άλλη η Έλλας Σύρου στο πρώτο της ματς πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, με την Ελλάς να έχει δυο καλές στιγμές για γκολ. Άτυχη στιγμή για τους Χάρη Παράβαλο (22΄) και Τόλη Λαλά (25΄) που τραυματίστηκαν γρήγορα και αποχώρησαν από τον αγώνα. Στο 46΄ και ο Κυριάκος Μανουδάκης ένοιωσε ενοχλήσεις, ζήτησε αλλαγή και τη θέση του πήρε ο Μάρκος Πρίντεζης.
Στο 55΄ ο Σγκούρι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους Μυκονιάτες. Στο 60ο ο Αχείμαστος διπλασίασε τα τέρματα της Μυκονιάτικης ομάδας με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 73΄ ο Παναγιώτης Παυλόπουλος με ωραίο πλάσε μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1 για την ομάδα της Σύρου.
Σε γενικές γραμμές η Α.Ε Μυκόνου είναι ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και πολύ πιο έτοιμη, καθώς μετά από ένα 20ημερο προετοιμασίας στο Καρπενήσι, ταξίδεψε στην Σύρο έχοντας δώσει φιλικά με σπουδαίες ομάδες της superleague 2. Από την άλλη πλευρά για την Ελλάς Σύρου, αυτό ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι και τα συμπεράσματα που βγήκαν ήταν πολύ καλά.

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος, Ζαράνης, Νομικός

Ελλάς Σύρου (Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Λαλάς (Συριανός 25΄), Κολιάκος, Οικονομόπουλος, Έντσεφ, Σταμούλης, Ογκνιάνοφ (Ταουσιάνης 55΄), Μανουδάκης (Πρίντεζης46΄), Παράβαλος (Περιάλης 22΄-Νομικός 85΄), Μπακατσέλος Παυλόπουλος

Η σχετική ανακοίνωση από την Α.Ε. Μυκόνου.

Νέο νικηφόρο αποτέλεσμα για την Α.Ε. Μυκόνου στο 5ο φιλικό της παιχνίδι. Η ομάδας μας πέρασε από τη Σύρο με σκορ 1-2 απέναντι στη πρωταθλήτρια Κυκλάδων, Ελλάς.

Όλα τα γκολ επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η Α.Ε. Μυκόνου προηγήθηκε με εκτέλεση πέναλτι του Ζγκούρι, ενώ ο Παναγιώτης Αχείμαστος που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, της έδωσε προβάδισμα δυο γκολ με κεφαλιά.

Η Ελλάς Σύρου μείωσε με σουτ μέσα από την περιοχή του Παυλόπουλου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares